Fanii Petrolului si-au pierdut rabdarea cu Rednic: "Ia-ti bocceluta si du-te! Avem nevoie de antrenor cu logica, bun simt si calitate"

Luni, 27 August 2012, ora 11:13
85 citiri
Suporterii Petrolului s-au infuriat dupa ce echipa ploiesteana a pierdut "afara" cu Dinamo (1-2) si a ajuns la al 3-lea meci de campionat fara victorie, perioada in care a obtinut doar doua puncte. Plus un "amical" pierdut, 0-1 cu Fortuna Brazi!

Pentru aceasta situatie departe de asteptarile lor, fanii "lupilor" il invinovatesc pe antrenorul Mircea Rednic, caruia ii cer deja sa plece. "REDNIC, DA-TI DEMISIA! Daca tu spui ca am jucat bine cu Dinamo inseamna ca vrei sa pacalesti fotbalul. S-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.