Nicolae Mischie a fost exclus din PNG-CD

Luni, 04 August 2008, ora 16:44
2121 citiri
Nicolae Mischie a fost exclus din PNG-CD

Vicepresedintele PNG-CD Gorj, Marian Durbacea, a anuntat, luni, in conferinta de presa, ca Nicolae Mischie a fost exclus din partid.

Decizia a fost luata in sedinta Biroului Politic Judetean al PNG-CD Gorj din data de 18 iulie si ulterior aprobata de conducerea centrala a partidului, informeaza, luni, NewsIn.

Vicepresedintele PNG-CD a facut aceasta precizare dupa ce Nicolae Mischie a declarat, in urma cu cateva zile, ca va parasi PNG-CD pentru a candida ca independent pentru un post de parlamentar.

Potrivit conducerii filialei, Nicolae Mischie a fost exclus din partid ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate in alegerile din iunie, filiala nereusind sa atinga pragul electoral de 5%.

Decizia de excludere a fost luata in sedinta BPJ din data de 18 iulie, fiind aprobata de 14 din cei 16 membri ai biroului de conducere.

Nicolae Mischie a fost prezent la conferinta de presa de a PNG Gorj in care a fost anuntata excluderea sa. Dupa ce l-a ascultat in liniste pe Durbacea, fostul lider al PNG a declarat sec: "Daca prostia ar durea, multi oameni ar merge urland pe strada".

Mischie s-a aratat indignat de faptul ca liderul partidului, George Becali, "pleaca urechea" la toti "escrocii" in loc sa faca o analiza atenta a organizatiei.

"Eu am facut ce am putut, dar am putut ce nu au putut ei in sapte ani: 49 de organizatii, 2.500 de membri noi, iar rezultatele nu sunt slabe. Dar, in PNG se fac calcule de analfabeti", a mai declarat Mischie.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#mischie, #Nicolae Mischie, #PNG, #PNGCD, #Gigi Becali , #Gigi Becali