Avocatul Piperea confirma ca a primit o oferta de la PNL, dar nu a luat inca o decizie

Joi, 16 Iunie 2016, ora 09:08
1754 citiri
Avocatul Piperea confirma ca a primit o oferta de la PNL, dar nu a luat inca o decizie
Foto: Arhiva Hepta.ro

Avocatul Gheorghe Piperea a confirmat ca liberalii i-au propus sa preia conducerea PNL Bucuresti. Deocamdata nu a luat o decizie in acest sens, mai ales ca nu prea are timp si de politica.

"Prieteni, zilele trecute am primit o oferta oarecum surprinzatoare din partea PNL, de a prelua conducerea organizatiei de Bucuresti. E o provocare. Avand in vedere, insa, multiplele proiecte in care sunt implicat, precum si perspectiva reducerii suplimentare a timpulului alocat familiei (si asa insuficient), va spun ca nu am acceptat inca propunerea", a scris Piperea pe pagina de Facebook miercuri seara.

Avocatul a subliniat ca "sub nicio forma" nu le-a pus liberalilor vreo conditie de functie minimala pentru a accepta oferta, "asa cum ar putea rezulta din scenariile si speculatiile din presa".

"Pe mine nu ma poate scoate din postura actuala ceva meschin, ci un proiect important, de anvergura nationala, asa cum au fost procesele pe clauze abuzive si legea darii in plata. Apropo, dezbaterile la aceasta lege mi-au aratat ca astfel de lucruri nu se pot face chibitand pe margine, ci prin implicarea unor actori politici", a mai scris Piperea.

Avocatul si-a asigurat prietenii virtuali ca va ramane "un om al cetatii si un luptator pentru drepturi si libertati, dar si un aliat al tuturor celor aflati in restriste care ma vor fi chemat in ajutor", chiar daca va intra in PNL.

In plus, Piperea le-a cerut sfatul internautilor in privinta deciziei.

"Si va asigur ca nu agreez nici tipul actual de politica, anacronic si chitibusar, nici multe dintre fetele politice obosite care, in interes national si pentru binele generatiilor viitoare, trebuie sa faca 10 pasi inapoi.

In orice caz, daca as decide sa ma implic intr-un astfel de proiect, as pastra tandemul cu Dan Zamfir (initiatorul legii darii in plata - n.red.). E evident ca a fost un pact reusit si nu un act efemer de prestidigitatie", a incheiat avocatul.

Amintim ca filiala Bucuresti a PNL a ramas fara lider odata cu demisia din functie a lui Catalin Predoiu, care si-a asumat astfel rezultatul catastrofal obtinut de PNL la alegerile locale in Capitala.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Alina Gorghiu, despre judecătoarea in Mangalia: ”Am paralizat când am citit dacă una din victimele ucise e în sală”
Alina Gorghiu, despre judecătoarea in Mangalia: ”Am paralizat când am citit dacă una din victimele ucise e în sală”
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat luni, la bilanţul DNA, că efectiv a paralizat când a citit că o doamnă judecătoare din Mangalia ar fi întrebat dacă una din victimele ucise...
Piedone candidează la Primăria Capitalei: ”Finala se joacă între mine și Nicușor Dan!”
Piedone candidează la Primăria Capitalei: ”Finala se joacă între mine și Nicușor Dan!”
Cristian Tudor Popescu a declarat luni, 26 februarie, că va candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Social Umanist Liberal și că ”finala” se va juca între el și Nicușor Dan....
#Piperea sef PNL Bucuresti , #alegeri parlamentare