Cioroianu face ordine si curatenie la PNL Timis

Vineri, 27 Iunie 2008, ora 17:44
1789 citiri
Cioroianu face ordine si curatenie la PNL Timis

Fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, desemnat presedinte interimar al PNL Timis, a anuntat vineri ca va transforma Biroul Permanent Teritorial, format din 23 de membri, intr-o "celula organizationala" alcatuita din cinci liberali, care va avea ca scop pregatirea candidatilor pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna.

"In maximum o luna sa anuntam un nou birou cu sarcina de a pregati alegerile din toamna. Constituirea unor liste valide de catre toate partidele va fi un lucru care va necesita multa munca, spirit de echipa si voi insufla aceasta idee colegilor mei, care au muncit, dar poate nu intotdeauna spiritul de echipa a iesit victorios printre liberali", a spus Cioroianu citat de Newsin.

Vicepresedintele liberal a adaugat ca ia in calcul posibilitatea de a candida la un colegiu pentru functia de senator in aceasta toamna.

Fostul ministru de Externe a mai declarat ca PNL trebuie sa gaseasca si sa pregateasca un contracandidat pentru actualul primar al Timisoarei, taranistul Gheorghe Ciuhandu, la alegerile viitoare, chiar daca el a fost unul dintre cei care a sustinut alianta PNL cu PNTCD Timis.

Senatorul a apreciat ca motivele pentru care fosta echipa a fost inlocuita au fost rezultaltele slabe ale filialei si posibilele rafuieli in partid si a anuntat ca va analiza activitatea tuturor organizatiilor.

"Schimbarea acestei conduceri nu a fost consecinta vreunei idei dictate de conducerea partidului, ci a aritmeticii (...) Lucrurile se judeca din prisma aritmecii: ghilotina in toamna politica a anului 2008 se va chema aritmetica politica. Voi cere celor care intra in aceasta echipa sa aiba o atitudine constructiva, mai putine rafuieli.Nu le cer sa se iubeasca unii cu altii, nu le cer sa ii vad imbratisati in strada, le cer sa se salute in sediu", a apreciat Cioroianu.

Adrian Cioroianu a fost numit de catre conducerea PNL la varful filialei Timis dupa ce Liviu Borha, fostul presedinte al liberalilor timiseni, si-a prezentat demisia ca urmare a rezultatelor obtinute de filiala la alegerile locale de la inceputul acestei veri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Coaliția menține suspansul privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. PNL: ”O analiză de etapă”
Coaliția menține suspansul privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. PNL: ”O analiză de etapă”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, 22 aprilie, că din punctul de vedere al liberalilor, medicul Cătălin Cîrstoiu are o foarte bună reputaţie ca manager şi medic...
Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”
Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”
Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat luni, 22 aprilie, la Ploieşti, că PNL-ul pe care îl ştiau cei care credeau în democraţie şi în drumul european al României ”a murit sufocat de...
#Adrian Cioroianu, #PNL, #Timis, #candidatura, #Senat , #alegeri parlamentare