Ziare.com

Liberalii hunedoreni si-au desemnat 90% dintre candidatii la parlamentar

Marti, 22 Iulie 2008, ora 14:29

   

Liberalii hunedoreni si-au desemnat 90% dintre candidatii la parlamentar
Liberalii hunedoreni si-au desemnat aproape toti candidatii pentru alegerile parlamentare din acest an, printre ei numarandu-se actuali parlamentari, dar si oameni de afaceri si directori de institutii descentralizate, a anuntat, marti, liderului PNL Hunedoara, Mircia Muntean.

Pentru Valea Jiului, PNL Hunedoara va avea drept candidati pentru postul de deputat pe Daniel Surulescu, directorul general al Companiei Nationale a Huilei din Petrosani, iar la Senat pe Alin Simota, finantatorul echipei Jiul Petrosani, a adaugat Muntean, transmite NewsIn.

Pentru Tara Hategului, liberalii hunedoreni i-au desemnat pe deputatul Ioan Timis pentru un post de deputat si, probabil, pe actualul deputat Dan Radu Rusanu, pentru un post de senator. Dan Radu Rusanu s-ar putea insa sa candideze pentru un post de deputat in colegiul uninominal Deva.

La Brad, PNL Hunedoara l-a desemnat pe directorul RAR Hunedoara, Tiberiu Balint, sa candideze pentru Camera Deputatilor, iar pentru municipiul Hunedoara, pe actualul deputat Ioan Cristea. Potrivit liberalilor hunedoreni, cele mai mari sanse pentru posturile pentru Parlament le au, in Valea Jiului, actualul deputat PD-L Gheorghe Barbu, care ataca un post de senator in aceasta campanie, si Monica Iacob Ridzi, europarlamentar, care va candida din nou pentru Camera Deputatilor.

Din partea PSD, Cosmin Nicula va candida pentru un post de senator in Valea Jiului. Pentru colegiul Brad, va candida din partea PSD primarul comunei Soimus, Laurentiu Nistor, pentru deputat. La Brad, pentru Senat va candida actualul senator PSD de Hunedoara, Adrian Paunescu.

Pentru colegiul Hunedoara si-au anuntat candidaturile Viorel Arion, pentru Camera Deputatilor, din partea PD-L. La Colegiul Deva, fostul viceprimar al Devei, Ioan Inisconi, va candida pentru functia de deputat, iar fostul prefect al judetului, Cristian Vladu, a optat pentru o candidatura pentru Camera Deputatilor in colegiul Orastie.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1387 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor