Ziare.com

PNL Olt si-a stabilit candidatii pentru alegeri

de Madalina Ionescu
Vineri, 25 Iulie 2008, ora 12:14

   

PNL Olt si-a stabilit candidatii pentru alegeri
Presedintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, a declarat, vineri, ca organizatia sa si-a stabilit candidatii pentru alegerile parlamentare, acestia fiind actuali parlamentari sau sefi de institutii descentralizate.

PNL este primul partid care si-a stabilit in judetul Olt candidatii care-l va reprezenta la alegerile generale, informeaza, vineri, NewsIn.

Potrivit celor declarate de presedintele organizatiei judetene, Ioan Ciugulea, cererile celor care au dorit sa intre in cursa pentru un post de parlamentar au fost analizate si supuse aprobarii in Delegata Permanenta Judeteana a PNL.

"In general, doritorii au cerut sa candideze in colegiul in care se gasesc localitatile de care au raspuns, pe linie politica, la alegerile locale.

Pana pe 10 septembrie, toti candidatii vor fi monitorizati. Daca nu se vor misca bine, exista si posibilitatea schimbarii lor, organizatia avand pentru fiecare dintre ei si o rezerva", a declarat Ciugulea.

In Colegiul nr.1 de la Senat, PNL va fi reprezentat de actualul secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul, Carol Kovacs, in Colegiul nr.2 va candida fostul presedinte al CJ Olt, Jenel Copilau, iar in Colegiul nr. 3 omul de afaceri Gabriel Bratucu.

Candidatii PNL Olt pentru cele sapte Colegii pentru Camera Deputatilor sunt:

Deputatul Renica Diaconescu in Colegiul nr.1, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Scornicesti, Andrei Iordache in Colegiul nr.2, Gigel Sorinel Stirbu, secretar de stat in Ministerul Culturii si Cultelor, va candida in Colegiul nr.3, omul de afaceri Marian Hristea va reprezenta partidul in Colegiul cu nr.4, inspectorul general al ISJ Olt, Serban Cernat, consilier municipal in Consiliul Local Caracal va candida in Colegiul nr.5, Nicolae Draghici va candida in Colegiul nr.6, iar managerul Spitalului Judetean de Urgente Slatina, Florian Dumitrescu, in colegiul nr.7.

Citeste mai multe despre alegeri
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1110 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor