Un consilier local din Oradea a demisionat pentru a se concentra pe propria afacere: „Mă văd nevoit să mă ocup mai atent de firmă”

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 10:00
3120 citiri
Un consilier local din Oradea a demisionat pentru a se concentra pe propria afacere: „Mă văd nevoit să mă ocup mai atent de firmă”
Liberalul Florin Calapod demisionează din Consiliul Local Oradea FOTO Bihoreanul

Liberalul Flavius Calapod, ajuns consilier local în locul lui Aurel Căuș (ales deputat) şi-a depus, la rândul său, demisia din funcţia de membru al Consiliului Local Oradea.

Potrivit Bihoreanul, Flavius Calapod va renunţa la mandat cu începere din 1 ianuarie 2023.

Calapod a declarat că părăseşte Consiliul Local din motive personale. „Vreau să mă concentrez mai mult pe propriul business. Funcţia de consilier local, dacă este să o îndeplinești aşa cum trebuie, îţi ia foarte mult timp, iar eu mă văd nevoit să mă ocup mai atent de firmă", a declarat Flavius Calapod.

Expert în protecţia mediului, consilierul local deţine o firmă de transfer de responsabilitate, care se ocupă de reciclarea şi valorificarea echipamentelor electrice şi electronice. „Plecarea mea din Consiliul Local nu are nicio conotaţie negativă", a ţinut să sublinieze Calapod.

Potrivit Bihoreanul, după plecări repetate din Consiliul Local, liberalii au ajuns să epuizeze trei sferturi din lista celor 34 de membri cu care au candidat la alegerile locale din 2021. „Am ajuns mult mai repede decât ne aşteptam spre capătul listei. Mai avem doar opt membri supleanţi şi suntem abia la jumătate de mandat", a declarat Florin Birta.

Edilul a spus că succesorul lui Calapod în Consiliul Local va fi stabilit după sărbătorile de iarnă. Cel mai probabil, mandatul vacantat îi va reveni liberalului Sorin Negruţiu, de profesie auditor intern şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Administraţiei Domeniului Public Oradea.

#PNL, #florin calapod, #Consiliul local, #oradea , #politica interna
Comentarii
Poza fastuser
fastuser
rank 3
Bupa ce si-a pregatit terenul