Ziare.com

Andrei Marga - premierul PNL

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 07:50

   

Andrei Marga - premierul PNL
Prezenta profesorului Andrei Marga pe lista guvernului din umbra nascut de Crin Antonescu si Mihai Voicu a fost salutata, la momentul conceperii garniturii, inclusiv de liberalii nemultumiti ca nu au fost consultati.

Rectorul clujean a mai condus Educatia, si a ramas in istoria recenta drept cel mai bun ministru de profil.

Insa prestatiile publice ale lui Andrei Marga din ultima perioada au pus partidul pe ganduri.

Tot mai multi liberali au comparat enunturile si demonstratiile sale cu cele ale presedintelui PNL si le-a rasarit in inima o intrebare: cum sa fie profesorul, care face politica de buna calitate, nu tipa, zambeste cand critica, nu se zborseste superior, cunoaste si economie, si-l stie toata lumea civilizata, subordonatul lui Crin Antonescu? Nu mai bine ar conduce el un eventual guvern?

Ei bine, se pare ca ideea a capatat consistenta si exista framantari interne. Se aude ca Antonescu nu respinge ideea, dar nici vesel nu se arata. Oare de ce nu ne mira?

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2504 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Domnul Profesor Marga este o somitate recunoscuta pe plan Mondial, un intelectual desavarsit, ca orice liberal ce se respecta!

Experianta sa in invatamant depaseste suma anilor de studii ale guvernului pok...
Si evident "suma educatilor" din mafia matrozului se ridica la genunchiul broastei...
Segventa cu zapacitul funeraru balbaindu-se si nefiind in stare sa termine o fraza ce i se sufla... e antologica! "Cercetatorul" in pixeli doreste sa aduca invatamantul la nivelul de "sa traiti", atat de drag securistilor...

 
 

 

Cat de bine cunosti invatamantul romanesc ?

Si cat de detaliat ?

Marga

Mai tampitel, mai cauta pe "goagal" si incearca sa te exprimi atunci cand ajungi cel putin la nivelul profesorului Marga

Marga-sursa catastrofei din invatamant

Stimati necunoscatori, nu e cazul sa vorbiti daca nu sunteti in cauza. Marga se afla la originea elaborarii Curriculumului National adoptat in 1999. Acesta, impreuna cu manualele alternative au incarcat la un nivel imposibil continutul programei pe discipline. Am ajuns sa predau copiilor la clasa a VI-a ce invatam eu in clasa a XI-a! (lb. franceza) Alo! Cititi legea noua a invatamantului si veti vedea ce schimbare extraordinara se face ( in sens pozitiv!)

@ mitraliera... tov kalashnicov, nu mai suntem pe vremea ta... slava domnului!

Majoritatea liceenilor dinainte de lovilutie, faceau limbile straine la nivel de silabisire, ca pierdere de timp intre doua materii. Daca ajungeau in vest, nu aveau ce face doar cu notele mari la franceza, germana, italiana, engleza si chiar rusa! In schimb nu erau in stare sa lege fluent o propozitie... fata de colegii din AFRICA ce au terminat un liceu serios!

NU E NIMENI OBLIGAT SA INVETE... dar cei de o fac, trebuie sa fie la inaltimea notelor si a diplomei!

... altcum la munca campului, ca nu-i rusine... si da-i cu Romulus!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor