Moisescu si-a anuntat oficial demisia din conducerea PNL: Incompatibil cu viziunea lui Antonescu (Video)

Luni, 04 Februarie 2013, ora 15:02
2059 citiri
Moisescu si-a anuntat oficial demisia din conducerea PNL: Incompatibil cu viziunea lui Antonescu (Video)

Fostul vicepresedinte al PNL Vlad Moisescu a sustinut, luni, ca a ales sa renunte la functia din partid avand in vedere "incompatibilitatea de viziune si metoda" dintre el si presedintele PNL Crin Antonescu, facand, totodata, un apel la responsabilitate si ratiune privind viitorul partidului.

"Astazi, 4 februarie 2013, am inaintat Biroului Permanent Central al Partidului National Liberal demisia mea din functia de vicepresedinte al partidului. Actul demisiei reprezinta manifestarea dezacordului meu fata de modul in care domnul Crin Antonescu intelege sa utilizeze prerogativele de presedinte al PNL in scopul reglarii de conturi personale in interiorul partidului.

Ultimele exemple in acest sens sunt decapitarea conducerii organizatiilor de tineret si studenti ale filialei PNL Sector 1 si, mult mai grav, suspendarea activitatii Curtii de Onoare si Arbitraj a partidului, curte care reprezinta ''justitia'' interna a formatiunii liberale", se arata intr-un comunicat.

Vlad Moisescu demisioneaza din functia de vicepresedinte al PNL

Antonescu: Daca cineva cu dosare trebuie sa demisioneze, nu inteleg de ce Basescu intarzie

Moisescu a renuntat la functia de vicepresedinte "constatand incompatibilitatea de viziune si metoda" dintre el si presedintele partidului Crin Antonescu.

"Ca simplu membru al Partidului National Liberal, le adresez colegilor mei, in perspectiva apropiatului Congres, un apel la responsabilitate si la ratiune in raport cu viitorul PNL si al ofertei pe care partidul nostru o prezinta societatii romanesti. Fiti constienti ca PNL inseamna mai mult decat un vehicul electoral sau o sigla de partid. PNL este promotorul si garantul liberalismului in Romania.

De succesul sau de esecul nostru depind succesul sau esecul societatii romanesti, intrucat o societate normala, libera si prospera este o societate construita pe valorile liberalismului. Ganditi-va, de aceea, foarte bine inainte de a decide inlocuirea proiectului nostru vechi de 23 de ani cu obiectivul pe termen scurt al unei singure persoane", se mai arata in comunicatul de presa.

Citeste si:
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Fostul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Cîţu, Ciprian Teleman a anunţat sâmbătă, 28 mai, că demisionează din USR. Fost președinte al PLUS Ilfov, acesta a...