Presiuni din teritoriu pentru demiterea unui vice PNL: Catastrofal, rusinos!

Luni, 26 Mai 2014, ora 16:12
3697 citiri
Presiuni din teritoriu pentru demiterea unui vice PNL: Catastrofal, rusinos!
Foto: antidotul.ro

Cei 18 primari liberali din judetul Galati ii cer demisia sefului filialei judetene, Marius Stan, pe care il fac responsabil pentru scorul "rusinos" obtinut la alegerile europarlamentare de duminica.

"M-am intalnit cu colegii mei, primarii din judetul Galati, am discutat si am ajuns la niste concluzii. In primul rand, in municipiul Galati rezultatul la alegerile europarlamentare a fost catastrofal. PNL s-a situat pe un rusinos loc 4, cu 8,9%, dupa PSD-UNPR-PC, dupa Mircea Diaconu si dupa PMP.

Din 2012 suntem condusi de un primar liberal care, iata, desi este si vicepresedinte PNL la nivel de tara nu reuseste sa depaseasca 10% - Marius Stan. El stie mai bine decat mine ca fotbalul este pe goluri, iar politica este pe voturi. Ar trebui sa asculte de sfatul nostru, al celor 18 primari din judetul Galati, care am scos in jur de 23 de procente, si sa isi prezinte demisia, pentru ca nici pe mine si nici pe noi primarii liberali nu ne poate reprezenta cu un astfel de scor rusinos", a declarat primarul Tecuciului, Daniel Tuchel, pentru Ziare.com.

Edilul ne-a explicat ca, la nivelul judetului Galati, PNL a reusit sa scoata 16,8%, in conditiile in care a fost "tras puternic in jos de votul obtinut sub conducerea primarului Marius Stan" in municipiul resedinta de judet.

"In municipul Tecuci am reusit sa obtinem 26,3%, ceea ce ne pozitioneaza peste media rurala, cum ii spunem noi, a judetului adica excluzand municipiul Galati, si chiar peste media nationala.

Avem si primari care au scor 73%. De aceea consideram ca primarul Marius Stan nu ne reprezinta si ar trebui sa isi dea demisia din functia de vicepresedinte national si din Biroul Politic Central al partidului", a mai spus primarul Daniel Tuchel.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis au anuntat, luni, ca au decis sa isi depuna demisiile pentru esecul inregistrat de PNL la alegerile europarlamentare care au avut loc duminica, la care PNL nu a depasit 15%, conform rezultatelor partiale anuntate de BEC pana la aceasta ora.

In sedinta ulterioara, dupa mai multe discutii, s-a decis in unanimitate si ca toti vicepresedintii sa demisioneze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Marius Stan PNL Galati, #demisie vicepresedinte PNL Galati , #Crin Antonescu