Dupa ce au criticat vehement conducerea, Paleologu si Bodea au fost exclusi din PNL

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 16:12
4240 citiri
Dupa ce au criticat vehement conducerea, Paleologu si Bodea au fost exclusi din PNL
Foto: Arhiva Facebook/Theodor Paleologu

Deputatul Theodor Paleologu si senatorul Cristian Bodea au fost exclusi din PNL, a decis miercuri Biroul Politic al partidului prin vot secret.

"Cei doi colegi, cu parere de rau, au fost exclusi prin votul colegilor nostri", a anuntat Alina Gorghiu, citata de News.ro.

Intrebata daca mai este nevoie de o validare a deciziei BPN in Consiliul National de Coordonare, Gorghiu a precizat ca o validare se va face in momentul in care se va tine Consiliul National.

Ea a precizat ca asupra deciziei din Biroul Politic nu se mai poate reveni, fiind o decizie definitiva, insa Consiliul National este suveran.

"Dansii pot contesta de acum, nu e nicio problema", a spus si copresedintele Vasile Blaga.

In ambele cazuri, votul de excludere nu a fost unanim, potrivit unor surse liberale.

Propunerea de excludere din partid a parlamentarilor Theodor Paleologu si Cristian Bodea a fost facuta de Cezar Preda, in urma declaratiilor celor doi in contextul rezultatelor obtinute de PNL la alegerile locale.

Senatorul PNL Cristian Bodea spunea, pe 6 iunie, ca filiala Bucuresti trebuie "decapitata" si "trebuie adusi oameni noi".

"Toti sunt varza", a spus Bodea, referindu-se la "cei care au contribuit la dezastrul de la Bucuresti, toata echipa de acolo".

Citeste mai multe despre criticile aduse de Cristian Bodea liderilor PNL.

La randul sau, Theodor Paleologu a criticat conducerea PNL inca din timpul campaniei electorale.

Dupa anuntarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, Paleologu scria pe Facebook ca nu il va sustine si ca decizia este "o piramidala imbecilitate, semn ca partidul se afla intr-o totala deriva morala, politica, ideologica".

Pe 1 iunie, Paleologu afirma, la RFI, ca PNL merge spre un "dezastru garantat", pentru ca refuza sa il sustina pe Nicusor Dan ca unic candidat al dreptei.

In seara de 5 iunie, dupa anuntarea exit-poll-urilor, Paleologu sustinea ca, daca partidul vrea sa mai aiba o sansa de a conta, conducerea formatiunii liberale trebuie sa plece.

"Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea in functia de primar general. Ma astept la un tsunami de revolta si furie a alegatorilor de dreapta impotriva acestei conduceri lamentabile", scria Paleologu pe pagina sa de Facebook.

El a cerut si retragerea seniorului Mircea Ionescu Quintus, criticandu-l pentru ca a laudat-o pe Gabriela Firea si l-a atacat pe Nicusor Dan.

Paleologu spunea cu o saptamana in urma despre posibila sa excludere ca face parte din suita de imbecilitati piramidale in timp ce "autorii dezastrului" de la alegerile din Capitala raman in functii.

Eveniment Quarterly Report

Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Europarlamentarul și președintele PSD Bacău Dragoș Benea a fost numit noul coordonator al organizației județene a PSD Vaslui după ce fostul lider al filialei, Dumitru Buzatu, a fost arestat...
#Paleologu Bodea exclusi PNL , #excluderi PNL
Comentarii