Noi propuneri de excludere a unor liberali - "PNL nu mai este un partid liberal"

Sambata, 25 Mai 2013, ora 21:37
3849 citiri
Noi propuneri de excludere a unor liberali - "PNL nu mai este un partid liberal"
Foto: Arhiva

Trei membri de frunte ai PNL Mehedinti sunt propusi pentru excluderea din partid de catre conducerea filialei. "PNL nu mai este un partid liberal, incepe sa semene cu alte partide", a acuzat unul dintre cei vizati.

Conducerea filialei PNL Mehedinti a decis sambata sa propuna Delegatiei Permanente excluderea din partid a vicepresedintelui Consiliului Judetean, Adriana Badanoiu, a consilierului local Severin Romica Valcu si a fostului lider al organizatiei, Liviu Mazilu.

"Sunt consternata. Am aflat din presa. Nu-i cunosc pe cei din actualul Birou Permanent Judetean, unii sunt fosti membri PDL care au venit la PNL. Nu m-a invitat nimeni sa-mi spun punctul de vedere. Sunt consternata de colegii mei, Daniel Carjan, Viorel Palasca si Virgil Popescu, cum dau la o parte oameni ca Liviu Mazilu, care au dovedit ca sunt lideri prin rezultatele pe care le-au avut", a declarat Adriana Badanoiu pentru Mediafax.

Diana Tusa, deputat PNL: In partid este dictatura, multi se feresc sa vorbeasca - Interviu

Presedintele interimar al PNL Mehedinti, Marcel Vela (primarul Caransebesului), a spus ca n-a participat la sedinta de excluderi, dar este de acord.

"Astazi, sambata, 25 mai, a avut loc o sedinta a Biroului Politic Interimar al filialei PNL Mehedinti, la solicitarea domnului deputat Viorel Palasca. Nu am putut participa la aceasta intalnire, deoarece ca ofiter de stare civila am avut de cununat mai multi tineri care s-au casatorit astazi la Primaria Caransebes.

Am luat act ca, la propunerea domnului presedinte al PNL Drobeta Turnu Severin, domnul viceprimar Dan Carjan, au fost aprobati pentru a fi exclusi trei membri ai organizatiei municipale, cu o larga majoritate de voturi. In consecinta, aceasta decizie democratica a conducerii PNL Mehedinti va fi pusa in aplicare si la nivel central, conform Statutului, in cel mai scurt timp", a spus Vela.

Antonescu confirma: Voi propune excluderea lui Chiliman din partid

Consilier local in Drobeta Turnu Severin, Romica Valcu, s-a plans ca a fost dat afara din partid dupa 15 ani in care a fost membru al PNL.

"Niste baieti care acum au pasit pentru prima data in sediul PNL Mehedinti au decis ca am devenit incomod pentru partid, ca nu mai sunt un liberal autentic. Din punctul meu de vedere, PNL nu mai este un partid liberal, incepe sa semene cu alte partide", a acuzat Valcu.

Decizia de excludere va fi discutata luni in cadrul Delegatiei Permanente a PNL.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#excluderi PNL Mehedinti, #excluderi liberali, #PNL Mehedinti , #excluderi PNL
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Doamne ce circ! Dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta, concediaza
C
Cronos
rank 3
Probabil ii dau afara pe toti cei care n-au colaborat cu vechea