Revolutionarii au protestat in fata sediului PNL

Luni, 25 Februarie 2008, ora 11:49
1202 citiri
Revolutionarii au protestat in fata sediului PNL

Reprezentanti ai revolutionarilor au protestat luni in fata sediului PNL, unde au fost ascultati de ministrul transporturilor, Ludovic Orban, care le-a promis ca-i va transmite mesajul protestatarilor lui Puiu Nicolae Fesan, secretarul de stat pentru problemele revolutionarilor, informeaza NewsIn.

Reprezentantii revolutionarilor au cerut din nou sa se respecte legea in vigoare si sa le fie preschimbate certificatele. Unul dintre revolutionari a explicat ca deja au murit 5.000 de oameni, iar ceilalti nu pot beneficia de drepturile prevazute de lege si, in plus, cei supusi reverificarii sunt "umiliti" in cursul acestui proces.

Protestatarii au cerut sa se incheie un protocol "intre Guvernul Romaniei, semnat si parafat de Guvern, intre secretariatul de stat si conducatorii Blocului National", protocol prin care sa fie chemati presedintii de asociatie si sa se verifice dosarele, cu reprezentantii revolutionarilor de fata.

"Cine nu respecta protocolul sa abdice, demisia", i-a explicat lui ministrului transportului, Ludovic Orban reprezentantul revolutionarilor, Walter Simionov.

Reprezentantii revolutionarilor au cerut ca, pentru respectarea drepturilor, "sa se ia dupa listele de la cei care au fost in greva foamei din 18 decembrie".

Orban i-a cerut reprezentantului revolutionarilor numarul de telefon si i-a promis ca-l va anunta dupa ce va lua legatura cu secretarul de stat Puiu Fesan.

O alta problema abordata de revolutionari a fost continuarea ajutorarii copiilor care au ramas fara tata si care dupa 26 de ani nu mai beneficiaza de drepturi.

"Si noi vaduvele nu mai suntem sanatoase la cap, prin ce-am trecut noi n-a mai trecut nimenea", a adaugat o persoana.

In final, Orban i-a asigurat pe cei aproximativ 25 de reprezentanti ai revolutionarilor ca-i va solicita lui Fesan sa se aseze la masa tratativelor, secretarul de stat fiind cel abilitat sa rezolve situatia revolutionarilor.

Reprezentanti ai revolutionarilor au pichetat si sediul PSD, pe 18 februarie, condusi de Doru Maries. Ei au scandat lozinci anti-PSD, au fluierat si au huiduit, plecand apoi pasnic din fata sediului dupa jumatate de ora.

Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Sindicatul Naţional Tineret şi Sport organizează, marţi, un miting de protest la Agenţia Naţională pentru Sport. Sindicatul precizează că scopul acestei adunări publice îl constituie...
Reacția președintelui SUA după ce studenți pro palestinieni de la Universitatea Columbia cer ruperea legăturilor financiare cu Israelul
Reacția președintelui SUA după ce studenți pro palestinieni de la Universitatea Columbia cer ruperea legăturilor financiare cu Israelul
Preşedintele american Joe Biden a afirmat duminicp, 21 aprilie, că antisemitismul "nu-şi are locul" în campusurile universitare, într-un moment în care studenţi propalestinieni de la...
#protest, #revolutionari, #sediu PNL , #Ludovic Orban