Scandal si demisie la PNL: Am avut niste rufe de spalat noi intre noi

Duminica, 07 Februarie 2016, ora 18:55
5504 citiri
Scandal si demisie la PNL: Am avut niste rufe de spalat noi intre noi
Foto: Facebook/Catalin Mugurel Flutur

Membrii din organizatia PNL Botosani par sa nu se intelega prea bine dupa fuziunea cu PDL. Desi cele doua partide lupta impreuna la alegerile din 2016, vechii liberali nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu noii colegi, cei din PDL.

O demonstreaza o intamplare de saptamana trecuta, in urma careia secretarul general al Biroului Politic Municipal PNL, Eduardt Cozminschi, si-a dat demisia, scrie Botosaneanul.

Mai exact, Cozminschi le-a trimis colegilor un SMS legat de candidatura la Primaria Botosani a lui Catalin Flutur din partea PNL, in sensul in care acesta din urma poate ca nu ar trebui sustinut. Mesajul ar fi trebui sa ajunga doar la membrii Biroului Politic Municipal al PNL, insa s-a "scurs" si in presa.

De mentionat este faptul ca Flutur e candidatul desemnat de PNL pentru Primaria Botosani la alegerile locale de anul acesta. Catalin Flutur a candidat la primarie in 2012 din partea PDL, cand liberalii erau aliati cu social-democratii in USL si l-au sustinut pe rivalul sau, Ovidiu Portariuc de la PSD.

"Dragi colegi, intrucat conducerea PNL se schimba mereu, dar noi ramanem printre aceeasi oameni, va propun spre dezbatere o tema care mie imi provoaca insomnii, poate gasim impreuna o rezolvare. Prin oficializarea candidaturii lui Flutur la Primaria municipiului, rudele, prietenii, angajatii, clientii, vecinii, colaboratorii nostri se vor afla in urmatoarea dilema: vand noi, vechii liberali din Botosani am fost sinceri si in slujba cetateanului, in 2012 cand voiam sa-i convingem ca Portariuc e cel mai bun si Flutur cel mai rau, sau in 2016 cand vom incerca sa-i convingem tocmai de contrariu?!?", se arata in SMS-ul transmis de Cozminschi.

La doua zile dupa ce mesajul a aparut in presa, Eduardt Cozminschi si-a dat demisia, desi sustine ca nu i-a cerut-o nimeni.

"A fost o chestiune interna, noi intre noi, intre colegii din Biroul Politic Municipal al vechiului PNL. Nu era cel mai fericit moment si era o chestiune interna intre noi, in ce parte sa apucam. (...) Iar demisia a fost o optiune personala. Au insistat ca nu e cazul, am avut niste rufe de spalat noi intre noi. Eu am facut cat am putut, de acum.... Eram al doilea om dupa co-presedinti in Organizatia Municipala, as fi avut un cuvant de spus, stam cu schelete in dulap", a explicat Eduardt Cozminschi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#demisie PNL Botisani, #scandal PNL, #scandal PNL Primarie Botosani , #PDL