Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL si tinteste acum postul de viceprimar

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 15:51
2723 citiri
Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL si tinteste acum postul de viceprimar
Foto: Arhiva Facebook/ Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, cel care initial anuntase ca va candida independent la Primaria Capitalei sustinut de partidul M10 al Monicai Macovei, s-a inscris luni in PNL si se afla pe primul loc pe lista pentru Consiliul General, urmand a detine functia de viceprimar, daca va castiga alegerile locale.

"Ciprian Ciucu s-a inscris in PNL, va fi viceprimarul Capitalei", a spus candidatul liberalilor la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, precizand ca, prin acest tandem primar-viceprimar, PNL prezinta bucurestenilor o oferta integrata, care sa garanteze realizarea proiectelor.

Predoiu, noul candidat al PNL, vrea tandem cu Ciucu pentru Primaria Bucurestiului. Ce raspuns a primit

Predoiu a precizat ca Ciprian Ciucu este expert in administratie publica si a lucrat atat in tara, cat si strainatate.

"Astazi a facut un pas important, un pas pe care trebuie sa il faca oricine vrea sa isi puna proiectele in aplicare", a mai spus Predoiu.

La randul sau, Ciucu a aratat ca s-a incris in PNL luni dimineata si el si Predoiu si-au compatibilizat programele intr-unul singur pentru Bucuresti.

"Activitatea mea cu PNL este veche, niciodata nu m-am dezis de orientarea mea liberala. Aceasta formula este pentru a pune in aplicare proiectele, dintr-o pozitie executiva, pentru a da rezultatele concrete", a spus Ciprian Ciucu.

Omul lui Macovei pentru Capitala cere coalizarea dreptei impotriva lui Firea: Alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Catalin Predoiu a mai spus ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a votat in unanimitate propunerea ca Ciprian Ciucu sa fie primul pe lista partidului pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Intrebat daca pe lista consilierilor pentru CGMB se afla si Marian Munteanu, Catalin Predoiu a raspuns: "Domnul Munteanu a declarat ca nu mai doreste sa candideze, nu mai figureaza pe lista".

Marian Munteanu, pe lista candidatilor pentru consilieri locali ai PNL (Surse)

M10, partidul Monicai Macovei, i-a retras pe 20 aprilie sprijinul lui Ciprian Ciucu pentru candidatura la Primaria Capitalei.

"M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru functia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile intrari in PNL, intentie pe care a recunoscut-o public si pe care ne-a comunicat-o", se arata intr-un comunicat al partidului condus de Monica Macovei.

Ciprian Ciucu, acuzat ca negociaza cu PNL - Partidul lui Macovei nu-l mai sustine pentru Primaria Capitalei

Citește și:
Sorin Grindeanu, somat să oprească „petrecerea cu muzică şi brânzeturi fine” din trenul regal pe 1 decembrie. „Blasfemie lăutărească”
Sorin Grindeanu, somat să oprească „petrecerea cu muzică şi brânzeturi fine” din trenul regal pe 1 decembrie. „Blasfemie lăutărească”
Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, îi cere ministrului Transporturilor să stopeze o petrecere privată, cu muzică lăutărească, ce ar urma să fie organizată în vagoanele...
Funcția obținută de Marcel Ciolacu în rândul social-democraților europeni. „Acest post mă onorează”
Funcția obținută de Marcel Ciolacu în rândul social-democraților europeni. „Acest post mă onorează”
Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 26 noiembrie, că numirea sa ca vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est reprezintă o...
Comentarii