PNL cere excluderea lui Badalau din partid: Pumnul a devenit pentru PSD singurul argument!

Duminica, 17 Septembrie 2017, ora 15:29
3509 citiri
PNL cere excluderea lui Badalau din partid: Pumnul a devenit pentru PSD singurul argument!

PNL a cerut, duminica, demisia lui Niculae Badalau, numarul doi din PSD, dupa ce liberalul Marin Anton l-a acuzat pe acesta ca l-a agresat fizic la o nunta.

"Observam ca in PSD agresivitatea a devenit o obisnuinta, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernamant sanctionarea lui Nicolae Badalau, presedinte executiv al PSD, chiar exluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic sa agreseze fizic o alta persoana.

Daca zilele trecute fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit randul unui alt politician tot din zona Opozitie, dar din PNL", se arata in comunicatul liberalilor remis Ziare.com.

PNL a mai transmis ca autoritatile au confirmat ca Nicolae Badalau l-a agresat pe Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

Liberalii califica drept "total neacceptabila" atitudinea social-democratului.

"Pumnul, in realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD sa nu evite luare unei decizii de sanctionare a lui Nicoale Badalau, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce Romania si care se vrea responsabil. Solicitam PSD delimitarea publica fata de acest comportament agresiv!", se mai arata in comunicat.

Reamintim ca deputatul PNL Marin Anton a declarat ca presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, alaturi de care a participat sambata seara la o nunta, l-a injurat, amenintat si l-a lovit "cu un pod de palma peste gura".

"Nu stiu de la ce a pornit, nu stiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nunta, s-a repezit la mine, m-a injurat de maicuta mea, m-a amenintat si a culminat venind la noi si mi-a dat un pumn, asa, un pod de palma in gura", a declarat Marin Anton, citat de Mediafax.

El a mai spus ca, in momentul in care a ajuns la nunta, Niculae Badalau se afla deja la eveniment.

"M-a injurat, a vorbit multe si nevrute... Nu stiu daca era beat sau nu, pentru ca eu abia ajunsesem la nunta si nu apucasem sa beau nicio gura de apa", a mai spus Marin Anton.

Ulterior, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu a transmis ca exista un dosar pentru loviri, alte violente si amenintare, iar cauza urmeaza sa fie preluata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ).

In replica, Niculae Badalau s-a aparat si a spus ca nu l-a agresat fizic pe politicianul liberal, precizand doar ca a existat un schimb de replici.

"Pur si simplu nu am avut decat un schimb de replici cu domnul Anton. Nu stiu de unde a iesit toata povestea asta. Nu sunt de acord cu violenta, detest violenta", a sustinut Badalau la Antena 3, declarandu-se "stupefiat vizavi de ceea ce se spune, pentru ca acolo erau 500 de martori". El a adaugat ca nu esteun om violent.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#pnl demisie Niculae Badalau, #demisie Niculae Badalau, #niculae badalau , #PSD