PNL vrea sa dea jos Guvernul Dancila. Orban: Vom cere inclusiv sprijinul PSD-istilor pentru a sustine motiunea de cenzura!

Duminica, 03 Iunie 2018, ora 19:24
5976 citiri
PNL vrea sa dea jos Guvernul Dancila. Orban: Vom cere inclusiv sprijinul PSD-istilor pentru a sustine motiunea de cenzura!

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban, a anuntat ca va cere sprijinul fiecarui parlamentar, inclusiv a celor din Partidul Social Democrat (PSD), pentru sustinerea unei motiuni de cenzura.

"Noi solicitam sustinerea motiunii de cenzura a PNL de catre orice partid politic, grup parlamentar sau parlamentar individual care mai are o urma de bun simt si de constiinta si de dragoste fata de Romania si care intelege ca drumul pe care Dragnea si camarila lui duc Romania este un drum care duce spre nicaieri. Cerem acum la toti, indiferent cum se cheama, carei grupari apartin, inclusiv individual parlamentarilor din PSD le vom cere sustinerea in cazul in care vor avea curajul sa o faca", a declarat Orban intr-o conferinta de presa.

Ludovic Orban s-a aflat duminica in municipiul Medias, cu ocazia zilelor acestui oras condus de primarul liberal Gheorghe Roman.

Recent, Orban afirma ca nu s-a stabilit data la care va fi depusa motiunea de cenzura.

"O vom depune atunci cand vom avea convingerea ca avem maximum de sanse", arata liderul PNL.

Citeste si replica premierului Viorica Dancila despre o eventuala motiune impotriva guvernului sau

Pana la motiunea impotriva Guvernului Dancila, luni se dezbate cea prin care PNL cere demisia ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici.

"Au trecut mai bine de 4 luni de cand ati fost investit in functia de ministru al finantelor publice si ati ratat deja sansa de a demonstra ca actiunile dumneavoastra, atunci cand erati doar senator si presedintele Comisiei de buget finante, nu au fost altceva decat exercitii de imagine in interiorul PSD. (...)

Domnule ministru Teodorovici. Nu va reprosam dumneavoastra aberatia denumita 'revolutie fiscala', pe care Guvernul PSD-ALDE nr.2 a girat-o si a promovat-o ca panaceu la problemele economiei romanesti, chiar daca si domnul Ionut Misa si domnul Mihai Tudose cunosteau foarte bine ca aceasta va face mai mult rau decat bine!

Dumneavoastra, in schimb, va reprosam faptul ca, desi cunoasteti relele facute de harababura fiscala a PSD-ALDE, v-ati pus personalitatea inestimabila la umbra de eventuale critici publice si nu ati facut absolut nimic pentru a elimina raul produs de aceste modificari fiscale.

Mai mult, la cele peste 260 de modificari fiscale operate anul trecut, dumneavoastra ati aratat ca puteti fi si mai harnic la capitolul instabilitate si carpeala fiscala, operand peste 120 de modificari ale Codului fiscal, in numai 3 luni!", sustine PNL in textul motiunii simple.

Citeste si:
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Prețul carburanților a fost intens dezbătut de coaliția de guvernare, până ce s-a ajuns la soluția compensării cu 50 de bani (inițial fiind vorba de 1 leu). Mulți dintre politicienii care...
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....