Un deputat PNL recunoaste ca s-a intalnit cu Dragnea: Am discutat lucruri politice private

Marti, 20 Iunie 2017, ora 12:45
4221 citiri
Un deputat PNL recunoaste ca s-a intalnit cu Dragnea: Am discutat lucruri politice private
Foto: Facebook/Eusebiu Pistru

Deputatul PNL din Arad, Eusebiu Pistru, este dorit de PSD, sustin surse politice.

Surse politice din Arad au declarat, marti, pentru Mediafax ca deputatul este ofertat de PSD, el fiind unul dintre cei mai vechi membri PD din Arad.

Deputatul Eusebiu Pistru a recunoscut ca s-a intalnit cu liderul PSD Liviu Dragnea cu care a discutat "lucruri politice private", fara a da alte detalii.

Pistru neaga ca ar avea timp de gandire asupra trecerii la PSD pana in momentul votarii motiunii, despre care este de parere ca "oricum va trece".

Intrebat cum va vota la motiune, Eusebiu Pistru a declarat ca "momentan" respecta decizia partidului si ca "pana maine (miercuri - n.red.) mai e timp".

PNL a decis sa nu voteze motiunea.

Senatorii si deputatii PNL vor fi prezenti la plenul reunit de miercuri, in care se va vota motiunea de cenzura, insa nu vor vota, a anuntat noul presedinte al PNL, Ludovic Orban, luni, la finalul sedintei Biroului Executiv.

Liderul liberal afirma luni seara ca cea mai mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de lideri PSD, dar niciunul nu a "cedat la niciun fel de presiune" sau "promisiune", pentru ca altfel "nu vor mai fi parlamentari PNL".

"Cea mai mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de lideri ai PSD, li s-au facut oferte generoase si chiar asupra unora s-au exercitat presiuni. Dupa stiinta mea, pana astazi, niciun parlamentar liberal nu a cedat la niciun fel de presiune si la niciun fel de promisiune. Si va repet, eu am incredere in parlamentarii PNL, pentru ca altfel nu vor mai fi parlamentari ai PNL", a spus Ludovic Orban la Realitatea Tv.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#deputat PNL ofertat PSD, #Eusebiu Pistru ofertat PSD , #PSD