Pupăză din „Trăsniţi în NATO” a fost propus de PNL la şefia CJ Vâlcea. Într-un sezon al serialului, acesta câștigă prezidențialele

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 21:50
4354 citiri
Pupăză din „Trăsniţi în NATO” a fost propus de PNL la şefia CJ Vâlcea. Într-un sezon al serialului, acesta câștigă prezidențialele
Actorul de comedie Grig Chiroiu ajunge politician și în viața reală FOTO Facebook

PNL Râmnicu Vâlcea a anunțat că îl propune pe actorul de comedie Grig Chiroiu pentru șefia Consiliului Județean, funcție ocupată în prezent de social-democratul Constantin Rădulescu. Chiroiu este recunoscut pentru rolurile din „Trăsniți în NATO” și „Trăsniții”

Propunerea a fost făcută şi aprobată în şedința Comitetului de Coordonare Locală de la Partidul Naţional Liberal – organizația Râmnicu Vâlcea, cea mai mare organizație liberală din județul Vâlcea.

„Partidul Național Liberal este principalul partid de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă la smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. Vâlcenii și-au pus încrederea în noi, iar noi, cei de la PNL Râmnicu Vâlcea, avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte.

Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de susținere. Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul”, a transmis preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, citat de Reporter24.

Grig Chiroiu a jucat în unul dintre cele mai longevive sitcomuri românești, „Trăsniții”, cunoscut inițial drept „Trăsniți în NATO”, unde joacă rolul unui caporal. În sezonul 32, acesta reușește să câștige alegerile prezidențiale.

#PNL, #grig chiroiu , #stiri PNL