Reacția liberalului care a instigat la violență împotriva unei membre USR: „Era în spirit de glumă”

Duminica, 30 Ianuarie 2022, ora 20:12
4316 citiri
Reacția liberalului care a instigat la violență împotriva unei membre USR: „Era în spirit de glumă”
Liberalul susține că poza editată nu-i aparține, ci doar mesajul FOTO Captură Foto / Facebook

Vicepreședintele TNL Brașov Bogdan Pintilie a reacționat duminică seară, 30 ianuarie, la acuzele din partea USR privind instigarea la violență asupra viceprimarului din Brașov, după ce Pintilie a postat o fotografie în care membra USR apare cu un ochi învinețit.

Prim-vicepreședintele Organizației de Tinere PNL Brașov Bogdan Pintilie a postat o fotografie trucată în care viceprimarul USR al Brașovului Flavia Boghiu apare cu un ochi învinețit. Pintilie a scris apoi și că pe aceasta „o prinde bine rozul peste tot”.

Contactat de EuropaFM, Pintilie a declarat că postarea sa „nu are nicio legătură cu violența domestică” și că postările sale sunt „făcute în spirit de glumă”.

„Doar textul îmi aparține și nu are nicio legătură cu violența domestică, agresiunile fizice, etc., cum nici cei din USR care mi-au făcut acest frumos “cadou” nu au treabă cu politica sau cu administrația, dar aceasta este altă poveste. Ce este interesant este faptul că eu fac zilnic astfel de postări si cine mă cunoaște, știe că sunt făcute în spirit de glumă, altfel m-ar fi sunat si de la Sputnik.Md să mă întrebe de ce fac mișto la adresa doamnei Șoșoacă, doar că pe cei de la AUR încă nu i-am deranjat se pare. Despre mine vă poate spune oricine orice, dar nu poate spune că sunt un om violent, sau că aș promova sau susține violența în vreun fel”, a explicat Pintilie.

Într-o altă postare pe Facebook, tânărul spune despre primarul Allen Coliban, care i-a condamnat mesajul, că „te-a deranjat rău că te-am făcut de cacao în Piața Unirii, așa-i?”

Allen Coliban l-a acuzat duminică pe Pintilie că instigă la violență asupra viceprimarului orașului, Flavia Boghiu. „O face mârlănește, cu o nesimțire incalificabilă”, notează edilul.

„Într-o postare publică, un lider al tineretului liberal amenință o femeie cu bătaia. O face mârlănește, cu o nesimțire incalificabilă. La postarea domniei sale răspunde, de data asta pe șleau, un dezvoltator imobiliar dintre cei mai dubioși, îndemnând la repetarea a ceea ce au făcut, la Mogoșoaia, alți golani din politică”, notează Allen Coliban.

Tineretul Național Liberal a reacționat apoi la mesajul lui Coliban și a subliniat că se delimintează de comportamentul lui Pintilie și condamnă orice act de violență și instigare la vioneță. Mai mult, organizația a solicitat PNL Brașov să ia măsurile necesare.

„Organizația noastră nu agreează sub nicio formă asemenea manifestări, care contravin valorilor Tineretului Național Liberal. Astfel, solicităm PNL Brașov să ia măsurile care se cuvin împotriva domnului Pintilie - în calitate de organizație locală al cărui membru este și care are totodată atribuțiile statutare în sancționarea membrilor”, a transmis TNL.

La acest mesaj a reacționat și vicepreședintele PNL Alina Gorghiu, care a dat de înțeles că tânărul trebuie exclus din partid.

Citește și:
Cătălin Drulă: „La Bruxelles nimeni nu înţelege de ce Guvernul PSD-PNL vrea să menţină pensiile speciale”
Cătălin Drulă: „La Bruxelles nimeni nu înţelege de ce Guvernul PSD-PNL vrea să menţină pensiile speciale”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a acuzat joi, 23 martie, coaliția PSD şi PNL că menţin pensiile speciale "cu preţul pierderii" miliardelor de euro din PNRR. „La Bruxelles nimeni nu...
Rezoluție în Parlamentul European pentru intrarea României în Schengen: ”O nedreptate care vulnerabilizează UE”
Rezoluție în Parlamentul European pentru intrarea României în Schengen: ”O nedreptate care vulnerabilizează UE”
Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe a anunțat miercuri, 22 martie, că va exista o rezoluţie pentru intrarea României şi Bulgariei în Schengen în Parlamentul European, propunerea sa în acest...
#PNL, #USR, #instigare la violenta, #tineret pnl, #reactie PNL , #stiri PNL