Bogdan Pistol, candidatul PNL la Primaria Ramnicu Valcea

Luni, 22 Martie 2010, ora 16:02
1974 citiri
Bogdan Pistol, candidatul PNL la Primaria Ramnicu Valcea
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat luni ca Biroul Politic Central a validat candidatura lui Bogdan Pistol, presedintele organizatiei PNL Ramnicu Valcea, la Primaria municipiului.

Bogdan Pistol a candidat pentru primaria Ramnicu Valcea si in 2008, dar a pierdut in fata lui Mircia Gutau.

"Potrivit Statutului nostru BPC este cel care aproba candidaturile si s-a decis sa propunem candidatura domnului Bogdan Pistol, care este seful organizatiei municipale a PNL (pentru Primaria municipiului Ramnicu Valcea - n.r.). Potrivit sondajelor, Bogdan Pistol si senatorul Francu aveau cele mai bune pozitii, senatorul Francu - din motive de sanatate - a sustinut candidatura lui Bogdan Pistol, consederand ca, medical vorbind, nu are capacitatea integrala fizica de a sustine o astfel de campanie", a spus Vosganian.

Tot luni, liderii PSD si PC au convenit, de principiu, sustinerea candidatului social-democrat Remus Grigorescu pentru functia de primar al municipiului Ramnicu Valcea. Presedintele PC, Daniel Constantin, a tinut sa sublinieze ca in cazul primarului de la Ramnicu Valcea va fi un candidat "nu comun, ci sustinut de cele doua partide".

Alegerile pentru desemnarea primarului municipiului Rm. Valcea vor avea loc in 18 aprilie, candidaturile pot fi depuse pana in data de 29 martie, iar campania electorala se va desfasura in intervalul 3-17 aprilie.

Prefectul de Valcea, Petre Ungureanu, a emis in 17 februarie ordinul privind incetarea mandatului de primar al lui Mircia Gutau, dupa ce edilul a fost condamnat la inchisoare prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Data alegerilor se stabileste prin Hotarare de Guvern.

Mircia Gutau a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare de Inalta Curte de Casatie si Justitie, printr-o sentinta emisa in 27 ianuarie. Aceeasi pedeapsa a primit-o si viceprimarul Nicolae Dicu, alaturi de care Gutau a fost arestat in 2006 de DNA. Gutau a fost condamnat pentru luare de mita, iar Dicu pentru complicitate la luare de mita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#candidat PNL Ramnicu Valcea, #alegeri primar Ramnicu Valcea, #Bogdan Pistol Ramnicu Valcea , #stiri PNL