Candidatul PNL la Primaria Cluj-Napoca are un plan anticriza

Duminica, 01 Februarie 2009, ora 17:04
1515 citiri
Candidatul PNL la Primaria Cluj-Napoca are un plan anticriza
Foto: Ziarul Faclia

Candidatul PNL la Primaria Cluj-Napoca, presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, si-a prezentat duminica programul pentru functia de edil-sef: un plan anticriza.

"Programul cu care candidez la Primaria Cluj-Napoca are doua directii majore. Prima directie se refera la stimularea investitiilor si asigurarea locurilor de munca, iar a doua la adoptarea unei serii de masuri sociale pentru a diminua efectele crizei economice", a afirmat Nicoara in cadrul unei conferinte de presa de duminica, potrivit NewsIn.

Prima directie se refera la consolidarea afacerilor din Cluj-Napoca si atragerea de fonduri europene, iar a doua la reducerea unor impozite platite de cetateni si ajutarea lor la diminuarea cheltuielilor, precum cele pentru intretinere, dar si constructia de locuinte de tineri.

In ceea ce priveste colaborarea cu premierul Emil Boc, Nicoara si-a exprimat speranta ca democrat-liberalul nu va opri fondurile pentru Cluj-Napoca, chiar succesorul lui nu va avea aceeasi din acelasi partid.

"Emil Boc, clujean fiind, iubeste Clujul si va aloca bani indiferent cine va fi primarul. Eu voi continua proiectele incepute de domnul Boc, cu atat mai mult cu cat o parte din ele le-am inceput impreuna", a explicat senatorul clujean.

El a adaugat totusi ca, spre deosebire de candidatul PD-L Sorin Apostu, care si-a lansat candidatura alaturi de Emil Boc si alti ministri, el nu are nevoie de "proptele" de la Bucuresti.

Marius Nicoara si-a invitat toti contracandidatii sa participe impreuna la dezbateri televizate pe marginea ofertei electorale.

Sloganul electoral al lui Marius Nicoara este "Lasa politica deoparte. Alege primarul!".

#candidat PNL, #Primaria Cluj Napoca, #campanie plan anti criza , #stiri PNL