Catarama: PNL are datorii de 1,6 milioane de euro

Vineri, 05 Martie 2010, ora 15:32
2710 citiri
Catarama: PNL are datorii de 1,6 milioane de euro

Viorel Catarama, unul dintre cei trei candidati la sefia PNL, a declarat vineri ca liberalii au datorii de 1,6 milioane de euro, pe care numai sponsorii le pot plati. "Si atunci ma intreb, nu cumva sponsorii nu vor sa dispara vocile critice din partid", a spus Catarama.

"Orice decizie se va lua in privinta Statutului este legala, statutara, dar in opinia mea nu e liberala. Ma intreb ce s-a intamplat in decursul unui an de zile cu Crin Antonescu, care a ajuns prin vot nominal presedintele PNL, iar acum doreste vot pe liste. Ca sa pot ajunge la o explicatie, m-am uitat pe cheltuielile PNL in anul 2009, dupa alegeri. (...) Noi avem un minus de 1,6 milioane euro diferenta intre cheltuieli si venituri. Orice Congres are pe ordinea de zi un punct care vizeaza bugetul partidului. La noi nu exista'', a spus Catarama.

Catarama crede ca liberalii nu vor avea bani proprii sa acopere gaura din buget, sumele necesare fiind de fapt oferite de 'sponsori' care ar solicita, in opinia lui Catarama, 'tacerea' anumitor membri ai PNL.

Anterior discursului de la tribuna Congresului extraordinar al PNL, Viorel Catarama a aratat ca sustine ca votul pe liste este democratic, dar neliberal.

"Categoric este o idee neliberala, dar democratica", a spus Catarama, vineri, inainte de inceperea Congresului, precizand ca se bazeaza "pe sprijinul celor care vor sa mearga la guvernare alaturi de PD-L si UDMR".

Catarama a adaugat ca nu vrea sa se retraga din cursa pentru sefia partidului si ca va depune o lista, daca asa va hotari Congresul, dar a evitat sa precizeze ce persoane ar include pe aceasta lista.

Viorel Catarama a afirmat inaintea Congresului extraordinar al partidului, ca sansele lui de a obtine cea mai inalta functie in PNL sunt de "peste 60%" si se bazeaza in demersul sau pe sprijinul celor care vor sa mearga la guvernare.

Congresul extraordinar al PNL urmeaza sa se pronunte, vineri, asupra Statutului propus de Crin Antonescu si care prevede alegerea noii conduceri pe liste.

A.B.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...
Comentarii
simona_biziniche
rank 1
Mita de nivel inalt in PNL: banii ``sponsorilor`` contra tacerea politicienilor. Rusine sa va fie!