Cine participa din partea PNL la consultarile de la Cotroceni

Luni, 03 Iunie 2019, ora 18:07
4761 citiri
Cine participa din partea PNL la consultarile de la Cotroceni
Foto: Arhiva Ziare.com

Delegatia PNL care va participa, marti, la consultarile de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis va fi formata din presedintele partidului, Ludovic Orban, deputatii Raluca Turcan, Florin Roman si Ion Stefan si presedintele PNL Bistrita, Ioan Turc.

"PNL a luat decizia privitoare la componenta delegatiei care va reprezenta partidul la negocierile declansate de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, dupa referendumul initiat de presedinte, care a fost validat printr-un vot masiv al cetatenilor. PNL va fi reprezentat de presedintele partidului si de reprezentantii primelor patru filiale judetene in ordinea scorului la alegerile pentru Parlamentul European, respectiv doamna prim-vicepresedinte Raluca Turcan, domnul vicepresedinte Florin Roman, domnul vicepresedinte Ionut Stefan, reprezentand Vrancea, si domnul presedinte al PNL Bistrita, Nelu Turc", a declarat, luni, presedintele PNL, dupa sedinta Biroului Politic National al partidului.

El a spus ca vointa exprimata de cetateni la referendum este "litera de lege" pentru PNL.

"Mandatul este foarte clar. Pentru noi vointa exprimata de cetateni in cadrul referendumului este litera de lege si vom sustine toate demersurile initiate de presedintele Romaniei pentru a transpune in fapt vointa exprimata de cetateni in cadrul referendumului", a precizat Orban.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joia trecuta, o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament prin care ia invitat la consultari la Palatul Cotroceni, pe 4 si 5 iunie, pentru stabilirea "directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului national din 26 mai".

Programul consultarilor la Cotroceni si primele reactii politice. Ce i-a cerut Dancila lui Iohannis

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#PNL consultari Cotroceni referendum , #stiri PNL
Comentarii