Ziare.com

Comisia PDL-PNL se reuneste luni: Ce subiecte sunt pe masa - surse

Luni, 05 Ianuarie 2015, ora 07:07

   

Comisia PDL-PNL se reuneste luni: Ce subiecte sunt pe masa - surse
Comisia paritara PDL-PNL se va reuni luni, pentru a dezbate criteriile dupa care se va realiza procesul de unificare la nivel local al organizatiilor democrat-liberale si liberale in noul PNL, dupa fuziunea celor doua formatiuni, au precizat duminica surse politice.

Presedintele PDL Vasile Blaga, co-presedinte PNL, a declarat anterior, pe 20 decembrie 2014, la finalul Colegiului Director al democrat-liberalilor, ca a convenit impreuna cu presedintele PNL, Alina Gorghiu, ca pe 5 ianuarie 2015 Comisia de unificare liberala sa se reuneasca intr-o sedinta in care urmeaza sa fie dezbatute criteriile dupa care se va realiza procesul de unificare PDL-PNL.

"Am discutat cu doamna presedinte Gorghiu convocarea pentru luni 5 ianuarie, ora 11:00, a Comisiei de unificare pentru a incepe stabilirea criteriilor dupa care sa se faca unificarea de jos in sus a celor doua partide. (...)

Colegii mei au propus un set lung de criterii dupa care sa se faca acest proces de unificare. Le voi prezenta in Comisia de unificare liberala. (...) Cu totii am apreciat ca 2015 este un an decisiv pentru constructia si consolidarea noului PNL", a afirmat Vasile Blaga.

El a adaugat in acelasi context ca au fost discutate mai multe criterii de unificare liberala, dar acestea vor putea fi comunicate dupa ce vor fi acceptate de intreaga Comisie de unificare liberala, comisie paritara alcatuita din 6 membri de la fostul PNL si 6 de la fostul PDL.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2352 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

deci subiectele de pe masa sunt criteriile

care vor stabili subiectele unificarii sau invers?pe surse, pe resurse, doar aberati si mai luati 500 lei pe articol ca ,,drept autor"...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor