Dan Andronic s-a inteles cu PNL si a renuntat la proces

Miercuri, 17 Iunie 2009, ora 12:14
848 citiri
Dan Andronic s-a inteles cu PNL si a renuntat la proces

Multimedia Political Communication, firma lui Dan Andronic, a renuntat la procesul cu PNL, in care cerea plata unor datorii dintr-un contract incheiat pentru campania referendumului din mai 2007, dupa ce partile au ajuns la o intelegere, iar instanta a luat act de tranzactia dintre acestea.

Decizia arata ca instanta a luat la cunostinta despre tranzactia dintre PNL si firma lui Dan Andronic in baza articolului 271 din Codul de procedura civila, potrivit caruia "partile se pot infatisa oricand in cursul judecatii, chiar fara a fi fost citate, pentru a cere sa se dea hotarare care sa consfinteasca invoiala lor".

Multimedia Political Communication, firma lui Dan Andronic, cerea PNL, in instanta, sa ii plateasca o datorie provenind dintr-un contract de 260.000 de euro pe care societatea l-a incheiat cu liberalii pentru campania privind referendumul din mai 2007.

Astfel, Partidul National Liberal a fost somat, la Tribunalul Bucuresti, printr-o actiune facuta de Multimedia Political Communication, sa plateasca 238.567,50 lei, care ar reprezenta suma datorata pana in prezent firmei.

Potrivit contractului semnat intre Multimedia Political Communication si partid, PNL trebuia sa plateasca, din ianuarie 2008 pana in decembrie 2010, o suma de 260.689,81 euro plus TVA, se arata in actiunea depusa in instanta. Contractul se refera la productia si achizitia de afise, pliante, spatiu media in presa scrisa si online, cd-uri si spoturi video, folosite de PNL in campania pentru referendumul din mai 2007.

Pentru perioada ianuarie 2008, cand PNL trebuia sa inceapa plata serviciilor, si pana in momentul depunerii actiunii in instanta, liberalii ar fi trebuit sa plateasca 308.067 lei, insa nu a achitat decat 69.500 de lei.

Astfel, se preciza in actiune, PNL a intarziat cu suma de 238.567,50 de lei. Ca urmare, firma cerea Tribunalului Bucuresti sa oblige PNL sa achite aceasta suma restanta.

Potrivit actului aditional atasat contractului, PNL si firma Multimedia Political Communication au stabilit ca plata contractului sa fie facuta esalonat, in 36 de luni, in lei, un euro fiind echivalent a 3,4 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dan Andronic PNL, #Andronic PNL proces , #stiri PNL