Demisie in bloc din PNL: Peste 130 de liberali, nemultumiti de "dispretul fata de oameni" al unui lider

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 18:55
5930 citiri
Demisie in bloc din PNL: Peste 130 de liberali, nemultumiti de "dispretul fata de oameni" al unui lider

Vicepresedintele organizatiei judetene PNL Galati consilierul judetean Constantin Grosu a anuntat, luni, ca paraseste formatiunea alaturi de alti 132 de colegi de la PNL Tecuci, ei reclamand "stilul de conducere dictatorial" al liderului filialei din Tecuci, primarul orasului, Daniel Tuchel.

"Am depus demisia mea si a altor membri ai organizatiei PNL Tecuci in semn de protest fata de primarul Daniel Gerhardt Tuchel, care stapaneste organizatia de la Tecuci ca pe propriul SRL. Demisiile noastre se alatura ca forma de protest miilor de tecuceni nemultumiti de administratia Tuchel. Aici exista doar o prima transa de demisii din PNL.

Ii reprosam stilul de conducere dictatorial, dispretul fata de oameni, lipsa de onestitate si abaterile repetate de la principiile liberale, dar si nerespectarea promisiunilor ca primar al Tecuciului si lipsa unei strategii de dezvoltare a urbei", a spus Constantin Grosu, citat de News.ro.

Ape tulburi in PNL: O suta de liberali de la o filiala locala au trecut la alt partid

El a mai afirmat ca a depus o adresa cu cele 133 de demisii la secretariatul organizatiei judetene PNL Galati, insa liderul filialei, deputatul Victor Paul Dobre, a dat dispozitii ca doar demisia sa sa fie inregistrata la PNL Galati, deoarece el este vicepresedinte si consilier judetean, iar celelalte sa fie depuse la PNL Tecuci. Grosu sustine insa ca registrul unic cu evidenta liberarilor este la organizatia judeteana.

"Voi trimite demisiile prin posta cu confirmare de primire la PNL Galati, pentru ca acolo este registrul unic cu evidenta membrilor PNL", a adaugat Grosu.

El a precizat ca va trimite adrese si catre liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga cu demisiile in bloc si pentru ca acestia sa cunoasca situatia de la PNL Tecuci.

Scandal si demisie la PNL: Am avut niste rufe de spalat noi intre noi

La randul sau, presedintele organizatiei PNL Tecuci, Daniel Tuchel, a declarat, luni, ca in demersul sau Constantin Grosu este "impins de la spate de PSD" si ca de doi ani acesta nu "a mai dat pe la partid".

"Este regretabil ca un coleg de-al nostru isi incheie cariera in mod lamentabil. Isi da demisia din PNL, dar uita ca este si consilierul primarului (consilierul lui Daniel Tuchel - n.red.) si consilier judetean, dar si membru AGA in trei societati de unde ia bani. El nu a mai dat de doi ani pe la partid, a si fost exclus din organizatie, isi da demisia din ce? El este impins de la spate de PSD, iar supararea lui cred ca vine de la faptul ca nu a fost inclus pe lista de candidati la Consiliul Judetean", a spus Tuchel.

El a precizat ca in urma cu mai multa vreme in forurile statutare ale PNL Tecuci s-a votat ca Grosu sa fie exclus din partid, insa decizia nu a fost definitiva.

Citeste si:
PNL, groparul României
PNL, groparul României
După ce Dacian Cioloș a eșuat în tentativa sa de a forma un guvern, pe surse, s-a auzit că președintele Iohannis i-ar fi cerut lui Florin Cîțu să facă un pas în spate, dar că acesta ar...
Marcel Ciolacu: „Îmi mențin poziția, România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar”. Ședință a liderilor PSD
Marcel Ciolacu: „Îmi mențin poziția, România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar”. Ședință a liderilor PSD
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că în opinia sa România nu va intra într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar şi nu a dorit să comenteze informaţiile neoficiale privind...
Sursa: NEWS.RO
Comentarii