Ziare.com

Dezertare in masa la PLD

de Bogdana Boga
Sambata, 19 Ianuarie 2008, ora 14:44

   

Dezertare in masa la PLD
Membrii PLD Salaj au trecut, in masa, la filiala judeteana a PNL, fuziunea prin absorbtie fiind facuta publica sambata, transmite NewsIn.

La intrunirea la care s-a anuntat fuziunea au participat circa 400 de membri ai celor doua partide, precum si membri marcanti ai PNL, precum Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor.

Deputatul Catalin Micula (foto), presedintele PNL Salaj, a apreciat fuziunea prin absorbtie a celor filiale judetene a PNL si PLD ca primul pas politic la nivelul Salajului pentru pregatirea alegerilor locale si parlamentare ce vor fi organizate in acest an. "Fuziunea este primul pas politic pentru pregatirea alegerilor locale si parlamentare. Nu este insa si ultimul", a declarat acesta.

Presedintele PLD Salaj, Gheorghe Stanciu, fost pentru o scurta perioada prim-vicepresedinte al PD-L Salaj, a declarat cu aceeasi ocazie, ca a trecut la PNL deoarece "PD este unul dintre partidele distrugatoare ale clasei politice de la noi".

"Nu am putut fi de acord cu fuziunile hotarate de la centru, cum a fost cea dintre PD si PLD, fara ca noi, cei din organizatiile locale sa nu stim nimic. Este pasul cel mai bun pe care il puteam face", a apreciat Gheorghe Stanciu.

Pe de alta parte, Bogdan Olteanu a considerat fuziunea ca fiind un act de curaj. "Este o optiune de curaj sa indraznesti sa deschizi portile partidului, dar si una de viziune", a declarat sambata Olteanu.

Protocolul s-a parafat, simbolic, printr-o strangere de mana si o imbratisare intre Catalin Micula si Gheorghe Stanciu. Acesta din urma va ocupa, ca urmare a fuziunii, functia de vicepresedinte al PNL Salaj.

Citeste mai multe despre PDL PNL dezertori
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 910 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor