Dezertare in masa la PLD

Sambata, 19 Ianuarie 2008, ora 14:44
1583 citiri
Dezertare in masa la PLD

Membrii PLD Salaj au trecut, in masa, la filiala judeteana a PNL, fuziunea prin absorbtie fiind facuta publica sambata, transmite NewsIn.

La intrunirea la care s-a anuntat fuziunea au participat circa 400 de membri ai celor doua partide, precum si membri marcanti ai PNL, precum Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor.

Deputatul Catalin Micula (foto), presedintele PNL Salaj, a apreciat fuziunea prin absorbtie a celor filiale judetene a PNL si PLD ca primul pas politic la nivelul Salajului pentru pregatirea alegerilor locale si parlamentare ce vor fi organizate in acest an. "Fuziunea este primul pas politic pentru pregatirea alegerilor locale si parlamentare. Nu este insa si ultimul", a declarat acesta.

Presedintele PLD Salaj, Gheorghe Stanciu, fost pentru o scurta perioada prim-vicepresedinte al PD-L Salaj, a declarat cu aceeasi ocazie, ca a trecut la PNL deoarece "PD este unul dintre partidele distrugatoare ale clasei politice de la noi".

"Nu am putut fi de acord cu fuziunile hotarate de la centru, cum a fost cea dintre PD si PLD, fara ca noi, cei din organizatiile locale sa nu stim nimic. Este pasul cel mai bun pe care il puteam face", a apreciat Gheorghe Stanciu.

Pe de alta parte, Bogdan Olteanu a considerat fuziunea ca fiind un act de curaj. "Este o optiune de curaj sa indraznesti sa deschizi portile partidului, dar si una de viziune", a declarat sambata Olteanu.

Protocolul s-a parafat, simbolic, printr-o strangere de mana si o imbratisare intre Catalin Micula si Gheorghe Stanciu. Acesta din urma va ocupa, ca urmare a fuziunii, functia de vicepresedinte al PNL Salaj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
#PDL, #PNL, #dezertori , #stiri PNL