Femeile din PNL cauta doamne credibile pentru a le sustine in functii publice

Duminica, 08 Mai 2011, ora 22:32
1817 citiri
Femeile din PNL cauta doamne credibile pentru a le sustine in functii publice
Foto:ebihoreanul.ro

Delegatia Permanenta a Organizatiei Nationale a Femeilor Liberale a hotarat duminica sa identifice pana la finalul lunii iunie femei credibile in fiecare judet, pe care sa le sustina intr-o candidatura pentru o functie publica locala, fara a exista conditia ca acestea sa fie membre ale PNL.

"In Delegatia Permanenta a fost fixat obiectivul de a identifica cel putin o femeie care sa aiba credibilitate in comunitate si competenta pe domeniul ei de activitate si care sa fie sustinuta pentru functiile de consilieri judeteni in fiecare judet, in fiecare Consiliu local al marilor orase, sa identificam cel putin o candidata care sa indeplineasca aceste criterii de primar in fiecare judet din Romania", a spus presedintele ONFL, Lucia Varga, dupa reuniunea Delegatiei Permanente a organizatiei.

Deputatul PNL si-a exprimat convingerea ca acest obiectiv poate sa fie realizat, urmand ca ONFL sa le ofere acestor femei pregatire politica si in domeniul comunicarii pentru a le asigura castigarea alegerilor. Varga a precizat ca aceste persoane nu trebuie sa fie neaparat membre al PNL.

"PDL a promovat in functii oameni lipsiti de expertiza profesionala pe un domeniu de activitate. Noi vrem sa venim la guvernare avand pregatiti si oamenii care, odata intrati la guvernare, sa preia institutiile si vrem sa identificam acele femei care au expertiza si ar aduce un plus de valoare in cadrul acelor institutii", a mai spus deputatul, atragand atentia ca in acest moment nu exista nicio femeie pe listele USL in sondajele din judete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Organizatie Femei PNL, #Lucia Varga PNL femei , #stiri PNL
Comentarii
Poza ovidius37
ovidius37
rank 5
Doamnelor din PNL care cauta alte doamne care sa le sustina sa caute pe centura !