Gheorghe Stefan (Pinalti): "Dati-ma afara!"

Marti, 12 Decembrie 2006, ora 16:34
3114 citiri
Gheorghe Stefan (Pinalti): "Dati-ma afara!"

Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt, a anuntat ca nu isi va da demisia din PNL, ci asteapta sa fie dat afara. Potrivit legii, alesii locali isi pierd functiile in momentul in care demisioneza din partidul pe listele caruia au candidat. "Pinalti" a aderat la Platforma Stolojan si la viitorul PLD.

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca primarului Gheorghe Stefan ar trebui sa i se retraga sprijinul politic, ca urmare a trecerii acestuia de partea platformistilor. "Mie mi s-ar fi parut normal ca cei care au candidat pe o lista sa aiba atitudinea morala sa demisioneze din functiile pe care le ocupa, fie in Parlament fie in administratia locala", a mai declarat liderul liberal.

Insa, pana acum, nici unul dintre platformisti, fie ei parlamentari, fie alesi locali, nu si-a prezentat demisia din partid. Nici Gheoghe Stefan nu intentioneaza sa se retraga, ci asteapta sa fie dat afara.

"Eu le-am spus sa ne despartim pe cale amiabila, raman in relatii bune cu colegii mei, daca dansii au alta optiune, e problema lor", a precizat Gheoghe Stefan. El a avertizat ca, daca va fi mentinut in PNL, va candida din nou la functia de presedinte al filialei.

In acest moment, conducerea PNL i-a suspendat din functie pe liderii de organizatii platformisti, inclusiv pe Gheorghe Stefan. Delegatia Permanenta a PNL a desemnat conduceri interimare, dupa Congresul din ianurie urmand sa fie alese noi conduceri.

Primaria Piatra Neamt, condusa de "Pinalti", a trimis o somatie catre filiala PNL din judet prin care ii cere sa evacueze spatiul pe care il ocupa, in termen de 5 zile. Somatia este semnata chiar de primarul Gheorghe Stefan.

In somatie scrie ca PNL Neamt nu a platit chiria pe perioada ianuarie - aprilie 2005, in valoare de peste 2.000 de euro. Mai mult, cladirea in care se afla sediul PNL Neamt a fost deja repartizata de primarie ...platformistilor locali, care strang semnaturi pentru infiintarea Partidului Liberal Democrat.

Citește și:
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, afirmă că preţul unui kilogram de caşcaval nu va ajunge la 100 de lei, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public în contextul scumpirilor din ultima...
USR a depus un proiect de lege pentru transparentizarea banilor pe care partidele îi bagă în presă și propagandă
USR a depus un proiect de lege pentru transparentizarea banilor pe care partidele îi bagă în presă și propagandă
USR a depus, joi, 29 septembrie, un proiect de lege pentru transparentizarea cheltuielilor pe care partidele politice le fac, din banii publici primiţi ca subvenţie, cu presa şi propaganda....