Ioan Ciugulea, reales la sefia PNL Olt

Sambata, 05 Iunie 2010, ora 19:59
1530 citiri
Ioan Ciugulea, reales la sefia PNL Olt
Foto: Arhiva

Liderul PNL Olt, Ioan Ciugulea (foto stanga), a fost reales presedinte al organizatiei, sambata, in cadrul alegerilor care au avut loc in filiala, la care a fost prezent si liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Ioan Ciugulea a fost reales in fruntea organizatiei de la Olt, in ciuda rezultatelor obtinute la alegerile din 2008 si 2009, care au fost sub media pe tara. Contracandidatul sau, Gigel Stirbu, este cumatrul fostului premier Calin Popescu Tariceanu.

Ciugulea a primit 347 de voturi din partea celor 613 delegati care si-au exprimat optiunea, Stirbu primind 246 de voturi.

O contributie importanta la realegerea lui Ciugulea a avut-o liderul liberal Crin Antonescu. "Vreau sa multumesc primarilor nostri pentru efortul depus in campania de la prezidentiale dar mai ales prietenului meu Nelu Ciugulea", a declarat Crin Antonescu, inainte ca liberalii din Olt sa voteze.

In cadrul conferintei de presa sustinuta la sediul organizatiei judetene, Antonescu a negat ca ar fi transmis delegatilor un mesaj, precizand ca a fost unul clar. "Nu am venit aici sa fac partipriuri. Voi colabora cu oricine va fi ales, fie ca va fi reales actualul presedinte fie ca la Olt va fi ales altcineva presedinte. I-am multumit lui Ioan Ciugulea pentru ca atunci cand s-a pus problema intrarii la guvernare m-a sustinut", a afirmat Antonescu.

El a precizat ca pe Ciugulea il cunoaste de foarte mult timp si poate sa spuna multe despre el in timp ce pe contracandidatul acestuia, Gigel Stirbu, il stie de foarte putin vreme, chiar daca a fost membru al Biroului Politic Central al partidului pana la ultimele alegeri.

Ioan Ciugulea se afla la al treilea mandat in fruntea organizatiei de la Olt. La alegerile parlamentare trecute, PNL la s-a situat la 13% din voturi, sub media pe tara a partidului.

Contracandidatul acestuia, Gigel Stirbu, este deputat la primul mandat. In legislatura trecuta, Stirbu a fost subprefect dupa care secretar de stat la Ministerul Culturii si Cultelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#alegeri PNL Olt, #Ion Ciugulea, #Gigel Stirbu , #stiri PNL