Liberalii pun la punct ultimele detalii ale programului politic si economic

Sambata, 28 August 2010, ora 11:44
1477 citiri
Liberalii pun la punct ultimele detalii ale programului politic si economic
Foto: Arhiva

Conducerea PNL se reuneste sambata, in cadrul Scolii de Vara a TNL care are loc la Mamaia, pentru a pune la punct ultimele detalii privind noul program politic si cel economic al formatiunii, inainte de inceperea sesiunii parlamentare.

Cele doua programe au fost discutate in sedinta de vineri a Consiliului National Executiv (CNEx), urmand sa fie dezbatute timp de doua saptamani in teritoriu si adoptate definitiv ulterior, in cadrul Delegatiei Permanente a PNL care va avea loc, cel mai probabil, in a doua parte a lunii septembrie, informeaza Mediafax.

Tot in sedinta de vineri a CNEx, liberalii au mai discutat o serie de probleme organizatorice, precum stabilirea termenului la care sa aiba loc unele conferinte judetene de alegeri.

Programul politic si economic care se afla in dezbaterea forurilor de conducere ale PNL ar putea deveni programul de guvernare al liberalilor in cazul in care ar incepe discutii privind o formula de guvernare care sa cuprinda formatiunea liberala.

#Scoala Vara PNL, #program politic PNL , #stiri PNL
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
ultimele detalii , inseamna cine cumpara hartie igenica ? ce "superbe" sunt chestile astea cu - programul politic si economic -