Liberalii sunt nemultumiti ca CNA nu a pedepsit postul lui Pinalti

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 19:49
802 citiri
Liberalii sunt nemultumiti ca CNA nu a pedepsit postul lui Pinalti
Foto: Arhiva

PNL solicita membrilor CNA sa sanctioneze postul de televiziune UNU Tv, din Piatra Neamt, care apartine familiei edilului din oras, Gheorghe Stefan, deoarece a incalcat legislatia in timpul campaniei electorale din luna august, nerespectand principiul egalitatii si impartialitatii.

"In data de 21 august, cand au avut loc alegeri partiale pentru Camera Deputatilor, in Colegiul 6, Neamt, postul local de televiziune a difuzat, contrar prevederilor legale, clipul electoral al candidatului PDL, Adrian Radulescu. Desi, la data respectiva, PNL a prezentat public neregulile savarsite de UNU TV Neamt, CNA nu a luat, pana la ora actuala, nicio decizie de sanctionare a postului local", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Liberalii sustin ca postul local a incalcat articolul 26 din Legea Audiovizualului si articolul 139 din Codul Audiovizualului.

"Supunem atentiei CNA si faptul ca, in spotul de promovare, difuzat pe intreaga perioada a campaniei electorale, candidatul PDL Adrian Radulescu, actualmente secretar de stat in Ministerul Agriculturii, au fost folosite ilegal insemnele nationale si ale institutiilor statului - stema Romaniei si sigla Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale", se mai arata in comunicat.

Liberalii sunt nemultumiti ca membrii CNA au decis marti ca cei de la postul local nu au incalcat legea, deci nu trebuie sa fie sanctionati.

"Partidul National Liberal isi exprima nemultumirea fata de decizia adoptata, ieri (miercuri n.red.), de CNA privind amanarea unei hotarari de sanctionare a postului de televiziune din Piatra Neamt. PNL nu intelege care sunt motivele care au stat la baza deciziei CNA, care, in ciuda tuturor evidentelor de incalcare flagranta a legii, favorizeaza un post de televiziune, controlat inca de edilul pedelist, Gheorghe Stefan", se mai arata in comunicat.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#PNL sesizare CNA, #sanctiune post televiziune Pinalti , #stiri PNL
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Poza omuldinpekin
omuldinpekin
rank 3
Ce tupeu poate sa aiba securistul Porumbacu !!! Absolut revoltator!!