Marius Oprea: Nu sunt bun ca sunt penelist

Vineri, 12 Februarie 2010, ora 23:24
3209 citiri
Marius Oprea: Nu sunt bun ca sunt penelist
Foto: Cotidianul

Marius Oprea considera ca a fost inlaturat de la conducerea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc din cauza ca este membru PNL, insa sustine ca nu este "trompeta penelista", doar "vocea celor ucisi in comunism".

"Ei acum au aflat ca sunt liberal. Nu sunt bun pentru ca sunt penelsist", a spus Marius Oprea, la Antena3, aratand ca toate calificarile sale si studiile pe care le-a facut nu conteaza.

Intrebat daca il uraste pe presedintele Traian Basescu, Oprea a spus, usor ironic, ca nu are de ce, pentru ca seful statului a condamnat comunismul.

"Traian Basescu a castigat o mare parte din voturi pozitionandu-se impotriva comunismului. Nu-l urasc pe Traian Basescu, de ce sa-l urasc? Presedintele a condamnat comunismul si eu am luat de buna aceasta condamnare", a mai spus Marius Oprea.

El a explicat si de ce a amanat publicarea cartii despre viata lui Basescu, aratand ca a fost acuzat ca politizeaza istoria.

"Am fost acuzat ca nu sunt istoric si ca politizez istoria si atunci am decis sa aman publicarea acestei carti pe care eu o consider o lucrare serioasa si nu vreau sa fie folosita in lupta politica", a explicat Oprea.

Intr-un interviu pentru Academia Catavencu, Oprea a spus ca nu doar ca i se vrea capul, ci si "gatlejul, matele", dar ca lui nu i-a fost frica "nici de cacatii de comunisti" si ca nu o sa-i fie frica nici de "cacatii astia de la putere".

Marius Oprea: "Nu mi-e frica nici de comunisti, nici de cacatii astia de la putere"

"Actualul partid, cica popular, daca ar putea, m-ar diseca si mi-ar pune organele in expozitie. Asta ar face, doar ca eu le ofer gata alta expozitie cu lucruri descoperite in morminte. (...) Nu mi-e frica de ceea ce mi se coace. Nu mi-e frica nici de cacatii de comunisti, nici de cacatii astia de la putere", sustine plin de revolta fostul sef al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Marius Oprea PNL IICCMER, #Marius Oprea conducere IICCMER , #stiri PNL