Moisescu: Urmeaza o epurare sovietica in PNL! Tusa si Chiliman, pe lista

Joi, 23 Mai 2013, ora 14:35
2349 citiri
Moisescu: Urmeaza o epurare sovietica in PNL! Tusa si Chiliman, pe lista
Foto: Arhiva

Fostul presedinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, care a fost exclus din partid, a declarat, joi, ca urmeaza o epurare sovietica in PNL si ca pe lista mai sunt si alte nume importante, precum Diana Tusa sau Andrei Chiliman.

Moisescu a spus ca, in momentul in care s-a inscris in partid, adera la o doctrina pe care PNL a pierdut-o. "Eu am aderat la o alta doctrina cand m-am inscris in partid, nu la doctrina oportunismului lui Antonescu. Voi continua sa militez pentru valorile clasice ale doctrinei national-liberale, pentru ca aceasta nu trebuie sa piara", a afirmat fostul lider.

Intrebat daca urmeaza a fi excluse si alte nume mari din PNL, Moisescu a raspuns ca urmeaza inlaturarea din partid a primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman, a deputatului Diana Tusa, dar si a altor nume importante. "Urmeaza si alte excluderi, si Diana Tusa, si Andrei Chiliman", a precizat acesta.

A inceput epurarea in PNL - Vlad Moisescu, exclus. Urmeaza Chiliman si Tariceanu?

Intr-o interventie telefonica la postul B1TV, deputatul Diana Tusa a subliniat faptul ca o eventuala excludere a sa nu ar putea fi decisa decat prin votul Delegatiei permanente a PNL.

"Ce mi s-a parut foarte ciudat si am si spus acest lucru aseara in sedinta, este ca s-au prezentat toate aceste propuneri de excludere fara sa se dovedeasca, sa ni se spuna, si de ce anume se fac vinovati. Fiecare trebuia sa fie contactat, sa vina acolo, sa li se prezinte acuzele, apoi sa se dea un vot", a declarat deputatul.

Diana Tusa a confirmat faptul ca se afla pe "lista neagra". "In ceea ce ma priveste, mi s-a adus la cunostinta ca risc sa fiu exclusa pentru ca am criticat activitatea membrilor liberali ai Guvernului".

Fostul presedinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a fost exclus din partid, miercuri seara, decizia fiind luata de Biroul Politic Teritorial al PNL Sector 1. In aceeasi sedinta au mai fost exclusi alti 11 liberali.

Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat, pentru Mediafax, ca au fost excluse 12 persoane din partid, printre care si Vlad Moisescu, pentru faptul ca au "aderat la alte partide politice sau doctrine politice".

#Vlad Moisescu exclus PNL, #Vlad Moisescu excludere PNL, #excluderi PNL , #stiri PNL