Orban si Marinescu s-au certat in Parcul Bordei (Video)

Duminica, 26 Octombrie 2008, ora 11:15
3793 citiri
Orban si Marinescu s-au certat in Parcul Bordei (Video)

Parcul Bordei a fost luat cu asalt de politicieni in aceasta duminica. Mai intai, liberalii s-au intalnit pentru a filma un videoclip cu ocazia lansarii candidatilor PNL pentru Bucuresti, care va avea loc la ora 14.00.

Si social democratii alaturi de conservatori au ajuns duminica in Parcul Bordei pentru a planta platani. Fiecare arbore plantat va purta numele unui lider politic.

La eveniment a fost invitat si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Marian Vanghelie si Sorin Oprescu si-au anuntat prezenta in parc.

Desi in parc este interzis accesul cu caini, senatorul PC Marius Marinescu a obtinut o "derogare". Astfel, placuta pe care statea scris "Accesul cainilor interzis" a fost inlaturata pentru a-i permite acestuia sa intre in parc cu Patrocle, un catel pe care l-a adoptat chiar din parc.

De altfel, Marius Marinescu a fost luat in vizor de liberalul Ludovic Orban, cei doi luandu-se la harta din cauza lui... Patrocle.

Marius Marinescu l-a jignit pe Ludovic Orban si l-a numit "un viceprimar zero care nu a facut nimic", iar Orban a reactionat spunandu-i senatorului conservator ca este "un transfug".

"Ma asteptam sa te vad aici si la salvarea parcului Bordei. Asta e demagogie", a acuzat Marinescu.

Un liberal i-a oferit unei pesediste un stegulet galben, insa a fost refuzat cu o fata acra: "Nu, mersi, am alte simpatii politice." De altfel, mai multi pesedisti nu se sfiau sa se intrebe cu voce tare "Ce cauta astia aici?"

In schimb, Orban si Antonescu s-au intretinut foarte cordial cu alti candidati ai PSD, Razvan Theodorescu si Sergiu Nicolaescu. "Facem diviziunea muncii: unii sapa, altii uda", a spus Orban. "Se va interpreta ca iar se intalneste PNL-ul cu PSD-ul", a adaugat Crin Antonescu.

Apoi liberalii au plecat in bucatica lor de parc cu putin timp inainte sa vina si Vanghelie. El a fost primul care si-a plantat copacul. Desi a pus doar cateva lopeti de pamant la radacina platanului, a fost suficient ca primarul sa inceapa sa gafaie in timpul declaratiilor pentru presa.

Daca restul pesedistilor s-au apucat sa dea cu lopata pentru camerele de filmat, Sergiu Nicolaescu si Razvan Theodorescu au lasat ingrijitorii sa se ocupe de plantatul efectiv si au pus doar cate o galeata de apa la radacina copacilor, fara sa astepte ca televiziunile sa imortalizeze momentul.

Listele comune, măr al discordiei între PSD si PNL încă din perioada USL. Cazul Alin Nica ar putea duce la o nouă rundă de epurări în PNL
Listele comune, măr al discordiei între PSD si PNL încă din perioada USL. Cazul Alin Nica ar putea duce la o nouă rundă de epurări în PNL
De când PSD și PNL au decis să aibă candidați comuni la alegerile locale în mai multe județe, inclusiv în Capitală, în interiorul celor două partide au început să apară nemulțumiți....
Ce șanse mai are Cătălin Cîrstoiu să-i devanseze pe Piedone și Nicușor Dan: ”O misiune complicată pentru coaliție”
Ce șanse mai are Cătălin Cîrstoiu să-i devanseze pe Piedone și Nicușor Dan: ”O misiune complicată pentru coaliție”
Luni, 25 martie, au apărut primele sondaje de opinie după ce alianța PSD-PNL l-a anunțat oficial pe medicul Cătălin Cîrstoiu în calitate de candidat pentru Primăria Capitalei. Deși sunt...
#PSD, #PC, #PNL, #parc, #Bordei, #platani , #stiri PNL