PNL Brașov semnează o moțiune pentru susținerea lui Ludovic Orban la președinția PNL

Miercuri, 21 Iulie 2021, ora 23:40

   

PNL Brașov semnează o moțiune pentru susținerea lui Ludovic Orban la președinția PNL
Preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, singurul candidat la Conferinţa de alegeri care are loc miercuri seară, a anunţat că a semnat moţiunea cu care Ludovic Orban candidează pentru un nou mandat de preşedinte al formaţiunii.

Adrian Vestea, preşedintele în exerciţiu al PNL Braşov, dar şi unicul candidat la Conferinţa de alegeri care are loc miercuri seară, a anunţat că-l susţine pe Ludovic Orban pentru a obţine un nou mandat de preşedinte al formaţiunii.

Veştea a semnat lista de susţinători a moţiunii pro-Orban. Braşov este prima filială care anunţă oficial susţinerea moţiunii, chiar dacă sunt şi alte filiale care au declarat că susţin candidatura lui Ludovic Orban.

Congresul PNL are loc în 25 septembrie.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 1462 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
darnic00
rank 5
Bine, Orban brasovean,
se intelege, este aproape obligatoriu ca Brasovul sa-l sustina pe Orban , la fel cum Valcea il va sustine pe Citu.
Ador
rank 1
Demnitate și onoare
2 valori fundamentale istoria PNL. Negocierile și compromisurile in politică nu sunt o noutate și nu o cutuma pur romanească. Politica este arta compromisului. Daca ne raportam doar la acțiunea unirii de la 1859, alegerea lui Cuza de la București, au fost negocieri intense intre liberali și conservatori pt a-i determina pe aceștia din urmă să renunțe la candidații proprii și să-l alege pe Cuza. Și au fost și alte manevre politice, inclusiv mișcările de strada, folosirea garnizoanei Bucureștiului pt a crea atmosfera necesara alegerii lui Cuza. Cu totul altceva este ceea ce ne oferă prestațiile actuale ale lui Citu & Co, racolarea prin orice mijloace a liderilor locali, calomnierea și umilirea liderului PNL prin orice mijloace pt tranșarea disputei inainte de congres, spectacolul grotesc și dezonorant al baronilor care iși trădează liderul și schimbă tabăra in schimbul unor promisiuni meschine. Sper sa vad mai mulți lideri de organizații PNL care iși păstrează demnitatea și onoarea cu riscul de a fi in tabăra invinșilor la Congres. O vor face pt liberalii și chiar toți romanii obișnuiți, care vor sa vadă aceste valori respectate. Iar cei care sunt de partea valorilor morale morale vor caștiga pt că acesta este sensul evoluției societății. Reforma, dar in primul rand morala
misulica1
rank 5
Teoria
d-voastra pica din start! Vestea a primit anul trecut bani frumosi de la Orban (atunci PM) pt.aeroport asa ca e normal sa-l sustina...Tot asa vor si altii vor sa ia bani de investitii, dar azi Citu e cu banul...Si atunci ei sunt mai imorali ca Vestea? Glumiti...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor