PNL Cluj cere sanctionarea viceprimarului liberal Adrian Popa

Joi, 21 Februarie 2008, ora 19:06
2509 citiri
PNL Cluj cere sanctionarea viceprimarului liberal Adrian Popa

Presedintele interimar al PNL Cluj, Marius Nicoara (foto), a declarat, joi, filiala municipala ar trebui sa il sanctioneze pe viceprimarul Adrian Popa - fost presedinte al PNL Cluj-Napoca si semnatar al "Manifestului liberal de la Cluj-Napoca" - pentru pozitiile sale anti-PNL exprimate public, anunta NewsIn.

Reactia lui Nicoara vine la comunicatul de presa de joi semnat de Adrian Popa, care face apel la PNL sa iasa "de sub papucul PSD", deoarece pana si I.C. Bratianu s-ar rasuci in mormant daca ar vedea ce face actuala conducere a partidului cu liberalismul

"Avand in vedere faptul ca nu este pentru prima data cand domnul Adrian Popa sfideaza statutul PNL, preferand teze si comunicate de presa in loc sa puna in discutie in cadrul organismelor partidului nemultumirile personale legate de strategia politica si economica, atat de la nivel central, cat si local, cred ca este cazul ca filiala municipala din care face parte sa ia in discutie sanctionarea domniei sale", se arata in comunicatul de presa semnat de Marius Nicoara, care se afla in conflict cu Adrian Popa de mai multe luni.

Nicoara continua comunicatul cu precizari privind evolutia liberalismului in secolul XX, mentionand ca liberalismul contemporan e diferit de cel interbelic, la care face referire Adrian Popa, atunci cand vorbeste de sustinerea PSD pentru Guvernul Tariceanu.

"Apelul initiat de domnul Adrian Popa mi se pare un pic desuet, cu aer de epoca interbelica, perioada in care nimeni nu ar fi conceput o alianta de guvernare de tipul PNL - PNtCD, sau, de ce nu, PNL, considerat de dreapta si PD, un partid clar de stanga la vremea incheierii protocolului Aliantei D.A. Domnul Adrian Popa se descalifica, practic, ca liberal, ca membru PNL prin atacurile succesive la adresa conducerii partidului, a liniei politice decisa de Congres", se mai arata in documentul citat.

Presedintele interimar al PNL Cluj mai sustine ca apelul lui Popa un are legitimitate, in contextul in care, in calitate de viceprimar "se situeaza la sub 2% din intentiile de vot ale electoratului clujean" si inafara de PNL, el un critica pe nimeni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Pericol de moarte la Cluj. Cinci persoane, dintre care 4 minori, au ajuns la spital intoxicate cu dioxid de carbon
Pericol de moarte la Cluj. Cinci persoane, dintre care 4 minori, au ajuns la spital intoxicate cu dioxid de carbon
O femeie şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani, au ajuns, joi seară, 18 aprilie, la spital fiind transportați de către echipaje medicale din Cluj. Cei cinci prezentau...
#marius nicoara, #PNL, #Cluj, #sanctiuni, #Adrian Popa , #stiri PNL