PNL Cluj-Napoca a deschis lista de candidati la fotoliul de primar

Joi, 08 Ianuarie 2009, ora 22:09
2034 citiri
PNL Cluj-Napoca a deschis lista de candidati la fotoliul de primar
Foto: Daylife

PNL Cluj-Napoca a anuntat, joi, ca a deschis o lista pe care se pot inscrie candidatii la fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Presedintele organizatiei PNL Cluj-Napoca, deputatul Horea Uioreanu, a declarat, joi, corespondentului NewsIn, ca lista este deschisa pana pe 1 februarie.

"Am anuntat azi ca cine doreste sa candideze la primarie poate sa se inscrie pe o lista, pana pe 1 februarie, dupa care urmeaza o serie de evaluari si sondaje in baza carora vom desemna candidatul partidului la Primaria Cluj-Napoca", a afirmat Uioreanu.

Propuneri vor veni si din partea organizatiei municipale si din partea celei judetene.

Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, a declarat pentru NewsIn ca deocamdata nimeni nu si-a exprimat dorinta de a candida, pentru ca nu au inceput procedurile.

"Nu a spus inca nimeni ca doreste sa candideze la Primaria Cluj-Napoca. Eu personal ma mai gandesc. Fireste ca nu exlud nici aceasta posibilitate", a spus senatorul clujean.

Alte nume vehiculate drept candidati din partea filialei sunt fostul secretar de stat pentru turism Lucia Morariu, fostul membru PNTCD Horea Dan sau deputatul Horea Uioreanu. Lucia Morariu a candidat la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator, iar Horea Dan a mai fost candidat la Primaria Cluj-Napoca, din partea PNTCD. El s-a inscris in PNL cu ocazia alegerilor parlamentare.

Premierul Emil Boc a renuntat, duminica, la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Emil Boc a castigat in iunie 2008 al doilea mandat de primar in Cluj-Napoca, cu 76,21% din sufragii, adica 86.657 de voturi.

#lista candidati, #primar Cluj Napoca, #candidat PNL , #stiri PNL