PNL: "Parlament deschis", eveniment de partid pentru PD-L

Duminica, 14 Februarie 2010, ora 21:01
2143 citiri
PNL: "Parlament deschis", eveniment de partid pentru PD-L

"PD-L a transformat Ziua Portilor Deschise de la Palatul Parlamentului intr-un eveniment de partid, in stilul populist tipic", este acuzatia pe care o aduce deputatul PNL, Mihai Voicu, membrilor democrat liberali.

"Sunt perfect constient ca Parlamentul este departe de a fi cea mai populara institutie din Romania. Din pacate, importanti politicieni, in frunte cu presedintele statului, culmea si el fost parlamentar, au contribuit decisiv la acest deficit de imagine. Alaturi de, nu neg asta, parlamentari care sunt departe de a face cinste acestei demnitati", scrie liberalul Mihai Voicu pe blogul personal.

Deputatul liberal sustine ca este o idee buna organizarea zilelor portilor deschise la Parlament, dar este pacat ca au fost transformate in evenimente de partid.

"Nu schimba acest eveniment perceptia publica, dar macar niste mii de oameni mai afla ceva despre Parlament. Sau cel putin asa ar trebui sa fie. Pentru ca in stilul populist tipic pentru PD, acest eveniment a fost transformat in acest an intr-un eveniment de partid", mai scrie acesta.

Mihai Voicu subliniaza faptul ca este absoult fireasca prezenta presedintelui Camerei in calitate de gazda principala pentru cetatenii care au stat la coada, dar nu este normala "subtila distributie a rolurilor celorlalti participanti la eveniment".

"De fapt, nu este subtila deloc. Au participat numai parlamentari PD-L. Si nu vorbesc de vicepresedintele Camerei din partea PD-L, de exemplu, pentru ca nu as fi avut de comentat. L-am remarcat pe Cezar Preda, in haine violet, sau pe Sulfina Barbu", mai acuza deputatul liberal.

Mihai Voicu spune ca, desi este membru al Biroului Permanent al Camerei, nu a primit invitatie.

"Sunt constient ca nu as fi avut nevoie de invitatie, ma gandesc ca nu mi s-ar fi interzis participarea la eveniment, dar nici macar nu am primit un program al evenimentului. M-am intalnit la o emisiune TV cu Nicu Banicioiu, reprezentant al PSD in Biroul Permanent. Si el era exact in aceeasi situatie. Mai aveti sugestii de evenimente care s-ar putea politiza. Ca Ziua Nationala este demult politizata", mai scrie acesta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihai Voicu eveniment partid, #Ziua Portilor deschise Parlament , #stiri PNL
Comentarii
Poza ciubotaru
ciubotaru
rank 3
da pd nu e bun pt ca e populist si sta cu poporul e mai bun pnl si psd ca stau cu hoti milionari si miliardari