PNL raspunde la "Draga Crin" cu "Draga Victor" (Video)

Miercuri, 21 Mai 2014, ora 21:25
4602 citiri
PNL raspunde la "Draga Crin" cu "Draga Victor" (Video)
Foto: Youtube

Organizatia de tineret la Partidului National Liberal a oferit, miercuri seara, un raspuns la scrisoarea transmisa de catre premierul Victor Ponta prin intermediul unei retele de socializare.

"Draga Victor, cand am facut USL am promis oamenilor ca vom schimba Romania si politica ei; am promis oamenilor ca vom schimba sistemul lui Basescu, nu ca vom negocia si imparti judecatorii si procurorii; am promis oamenilor ca vom fi transparenti, nu ca vom trece pe sub mana porturile in proprietatea baronilor", spun tinerii liberali intr-un filmulet, arata pe Youtube TNL Online.

"Am promis oamenilor ca vom respinge proiectul Rosia Montana, iar tu ai vrut sa-l treci prin Ordonanta de Urgenta; am promis dreptate pana la capat, nu protectie pentru baroni; le-am promis oamenilor ca o vor duce mai bine, nu ca ii vom pacali cu statistici. Noi mai stim ce am promis, tu ai uitat. De aceea, USL nu mai traieste!", continua mesajul transmis catre PSD.

Acest lucru a fost comentat de purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan.

"Din punct de vedere juridic USL poate sa nu mai traiasca. Din punct de vedere politic, asta insemnand tot ce am promis, ramane in vigoare si ne tinem de cuvant.

Toate promisiunile facute in 2012 continua fara liberali, pentru ca asa au decis ei, dar noi ca politicieni responsabili le spunem celor care ne-au votat ca raman in picioare. USL, ca si concept politic, traieste. Liberalii au hotarat sa plece si nu am putut sa ii tinem cu forta", a declarat Catalin Ivan la Realitatea TV.

Raspuns la scrisoarea PSD-ului

Clipul PNL vine ca un raspuns al unui filmulet asemanator postat, marti seara, de Victor Ponta pe Facebook, in care se sustinea ideea ca "USL traieste", mesajul care apare pe unele afise al PSD.

"Draga Crin, cand am inceput proiectul nostru comun, ne-am dorit ca toti romanii sa aiba o viata europeana cu adevarat. Ne-am dorit o tara cu salarii decente, spitale redeschise, scoli moderne, persoane fara grija zilei de maine, demnitatea redata profesorilor, medicilor si militarilor", este inceputul mesajului.

"Ne-am dorit ca formula 'Sa traiti bine' sa nu mai fie spusa niciodata in bataie de joc. Ii privesc pe cei din jur si stiu ca si ei cred ca si mine ca proiectul nostru e adevarat si traieste.USLTraieste!", continua vocile din clip.

Antonescu: Forma morbida de spiritism politic

Miercuri dupa-amiaza,presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat acest gest al fostilor colegi de alianta.

"Imi scriu: Draga Crin, ma anunta si pe mine ca USL traieste. Nu discut aceasta forma morbida de spiritism politic la care se deda domnul Pop cu domnul Ponta ca o vrajitoare de conditie dubioasa", a declarat Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PNL scrisoare Ponta, #clip PNL Draga Victor, #scrisoare raspuns PNL Ponta , #stiri PNL