Rusanu: Intre PNL si PD-L exista o prapastie foarte adanca

Sambata, 20 Noiembrie 2010, ora 21:39
1192 citiri
Rusanu: Intre PNL si PD-L exista o prapastie foarte adanca
Foto:cdep.ro

Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a declarat, sambata, la Arad, ca intre PNL si PD-L "s-a cascat o prapastie foarte adanca", iar cele doua partide ar putea negocia o eventuala colaborare dupa alegerile pentru sefia PD-L, in functie de noua conducere a democrat-liberalilor.

"Intre PD si PNL, incepand cu anul 2006, s-a cascat o prapastie foarte adanca, greu de trecut astazi. Pe fondul de criza politica si economica ce este astazi in Romania, mi se pare foarte normal si corect din partea PD ca sa solicite refacerea acestei aliante. Dar, dupa ce au creat dezastrul economic, PD vrea sa imparta astazi acest dezastru creat de dansii in doi ani de zile cu inca cineva. Nu cred ca suntem pregatiti astazi sa ne asumam raspunderea pentru dezastrul economic si politic creat de PD-L in ultimii doi ani in Romania", a declarat Dan Radu Rusanu, care sambata participa la Conferinta Judeteana de alegeri a PNL Arad.

Liderul liberal a mai spus ca pentru o colaborare cu PD-L este nevoie ca in acest partid sa fie facuta o restructurare. "In politica nimic nu este imposibil. Ar trebui o restructurare a unor oameni din PDL. Emil Boc ca prim-ministru a avut o politica catastrofala. Guvernul Boc a fost cel mai incompetent guvern post-decembrist, asa ca in niciun caz nu am fi de acord sa negociem cu un prim-ministru si un presedinte al PD-L care se cheama Emil Boc", a mai afirmat Rusanu.

Vicepresedintele PNL a mai afirmat ca liberalii vor lua o decizie in privinta colaborarii cu PD-L abia dupa congresul democrat-liberalilor.

"Asteptam congresul PD-L. Dupa acest congres, cand se va vedea noua conducere a PD-L, PNL va lua o decizie in ceea ce priveste inceperea negocierilor cu PNL. Personal, nu cred ca domnul Emil Boc va mai fi reales presedinte al PD-L. Ar insemna cantecul de lebada al PD-L-ului", a declarat Radu Rusanu, care a mai spus ca dupa alegerile din 2012 liberalii vor stabili cu cine vor face aliante.

Dan Radu Rusanu a participat, sambata, la Conferinta Judeteana a PNL Arad, in cadrul careia este aleasa o noua conducere. Pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PNL Arad au candidat deputatul Mihaita Calimente si Ioan Cristina.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#alianta DA, #alianta PNL PDL , #stiri PNL