Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Seful de campanie al PNL Alba, agramat si agresiv pe Facebook: "Nu avem nevoie de votul dv. Pe noi ne voteaza 60% din cetateni"

Autor: N.G.
Miercuri, 12 August 2020, ora 14:07
4679 citiri
Seful de campanie al PNL Alba, agramat si agresiv pe Facebook: "Nu avem nevoie de votul dv. Pe noi ne voteaza 60% din cetateni"
Vicepresedintele Marius Hategan si mesajele postate pe Facebook

Seful de campanie al PNL Alba, Marius Hategan, care candideaza pentru a-si pastra functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, critica printr-un text agramat un comentariu al unei femei postat pe pagina de Facebook a politicianului.

Hategan, care este si secretarul general al PNL Alba, i-a transmis femeii cu care a avut o conversatie in contradictoriu ca nu are nevoie de votul ei pentru ca pe liberali ii voteaza 60% dintre cetatenii judetului.

Totul a pornit de la o postare a reprezentantului PNL, in care a laudat realizarile din localitatea sa natala, comuna Mihalt. Oamenii au inceput sa reactioneze in legatura cu un utilaj despre care au spus ca blocheaza parcarea in curti. Apoi, discutia a deviat cu privire la statutul de drum judetean sau comunal al tronsonului respectiv.

"... in calitate ce cetatean al acestei comune nu as consuma nici tusul de la tamponul de vot pt a vota cu astfel de persoane! Fiecare avem opinii si pareri diferite care trebuiesc respectate", a scris o femeie cu care Hategan a intrat in conflict prin intermediul mesajelor.

Vicepresedinele Consiliului Judetean s-a enervat si i-a raspuns ca nu are nevoie de votul ei: "Sunteti pe pagina mea nu a primariei (desi nu ar trebui sa fiti pt ca nu suntem prieteni pe fb) ..pe mine ma-ati intrebat...si eu v-am raspuns...nu avem nevoie de votul dv...pe noi ne voteaza aproape 60% din cetatenii judetului pt ca am facut ceva pt ei...eu reprezint CJ Alba cea mai respectata institutie din judet si nu imi permit sa dau informatii eronate".

Politicianul si-a editat mesajul, dar tot a lasat greseli de ortografie in text, dar si in alte comentarii ale discutiei purtata cu locuitori ai comunei Mihalt.

Hategan a fost ales vicepesedinte al institutiei in mai 2018, firmele sale fiind abonate la contracte cu institutii ale statului. Acesta este asociat (33,3%) si administrator al firmei SC "Oma Grup Instal SRL" (Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide) si asociat (50%) si administrator la SC Adimar Proiect Instal SRL (Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea). In ultimii 10 ani, cele doua societati au avut contracte cu autoritati publice din Alba si din alte judete in valoare totala de peste 50 de milioane de lei.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Huawei Pura 70 Ultra: primul smartphone care poate trimite imagini prin satelit. Cum funcționează tehnologia
Huawei Pura 70 Ultra: primul smartphone care poate trimite imagini prin satelit. Cum funcționează tehnologia
Huawei a lansat oficial, în China, noua serie de telefoane, Huawei Pura 70. Seria include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Cele mai noi modele de la Huawei au o...
#hategan, #pnl alba, #Mesaje, #agramat, #Facebook, #discutie, #comuna, #mihalt , #stiri PNL