Semnatarii Platformei Liberale de la Cluj s-au inscris in PD-L

Marti, 25 Martie 2008, ora 14:57
1159 citiri
Semnatarii Platformei Liberale de la Cluj s-au inscris in PD-L

74 de fosti membri PNL Cluj, initiatorii Platformei Liberale de la Cluj-Napoca, printre care si viceprimarul din Cluj-Napoca, Adrian Popa, s-au inscris in PD-L, informeaza NewsIn.

Anuntul a fost facut, marti, de presedintele PD-L, Emil Boc, si de purtatorul de cuvant al grupului de platformisti, consilierul local Ovidiu Turdean. Emil Boc a motivat inscrierea platformistilor in PD-L prin respectarea valorilor care au pus bazele Aliantei DA PNL-PD, in 2004.

Liderul democrat-liberal a mai afirmat ca angajamentul politic al PD-L Cluj si al noilor veniti in partid este continuarea procesului de modernizare al municipiului Cluj-Napoca si "de a ramane fideli valorilor si principiilor Aliantei Dreptate si Adevar".

"Toti cei care am crezut in 2004 intr-o altfel de Romanie, intr-o altfel de guvernare locala, intr-o guvernare care sa puna stavila declinului tarii adus de cater PSD, toti cei care nu credem ca trebuie sa stam la masa si sa negociem cu Nastase si cu Iliescu, toti aceia ne aflam de aceasi parte a baricadei si ne vom afla, in continuare de aceeasi parte a spectrului politic", a mai afirmat Emil Boc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca sustine ca platformistii vor primi doua functii de vicepresedinte, la nivelul Biroului Permanent Judetean al PD-L Cluj si al Biroului Permanent Municipal al PD-L Cluj-Napoca, precum si locuri eligibile pe listele de candidati ai PD-L pentru Consiliul Local si Consiliul Judetean.

El s-a aratat convins, ca odata cu venirea fostilor membri PNL, PD-L Cluj are cea mai valoroasa echipa politica la nivelul judetului.

La randul sau, Ovidiu Turdean a afirmat ca decizia de a demisiona din PNL, a semnatarilor Manifestul Liberal din Cluj-Napoca, a fost provocata de lipsa unei dezbateri pe marginea tezelor liberale si de apropierea PNL de PSD.

Acesta a mai spus ca din punct de vedere politic, platformistii intrati in PD-L se vor comporta ca membri PNL, deoarece in 2004 votul electoratului a fost dat pe lista Aliantei "D.A." PNL-PD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
#boc, #PNL, #PDL , #stiri PNL