Stavarache: Gabriel Berca s-a obisnuit cu functii

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 11:18
1777 citiri
Stavarache: Gabriel Berca s-a obisnuit cu functii
Foto: NapocaNews

Gabriel Berca a plecat de la PNL si s-a dus la democrat-liberali pentru ca nu ii place in Opozitie si s-a obisnuit cu functiile, spune liberalul Romeo Stavarache.

Presedintele organizatiei PNL Bacau spune ca fostul senator Gabriel Berca isi doreste functii si nu poate intelege conceptul de Opozitie.

"Lui Berca nu-i place in opozitie, ii place la putere s-a obisnuit cu functiile. Chiar daca este poate putin fortat ceea ce spun acuma, eu cred ca de fapt asta este problema si nu intelege ca democratia este si putere si opozitie, si eu am vrut la putere, sunt primar", a spus Stavarache, la Realitatea FM.

Presedintele PNL Bacau adauga ca Gabriel Berca nu ar trebui sa-i reproseze nimic, pentru ca de-a lungul timpului, a obtinut cu sprijinul organizatiei orice fel de functii si-a dorit.

Stavarache este mahnit ca Berca a plecat din PNL

"Nu ma asteptam ca eu sa fiu in centrul atentiei si acuzat de plecarea lui Berca, eu sunt chiar stupefiat pentru ca il cunosc de mai bine de 10 ani. A fost angajat la mine la firma din 2005, iar din 2005 a obtinut orice functie a vrut, am mers mana in mana si am avut aceeasi gandire", a declarat Stavarache, amintind ca Berca a ajuns prefect cu sprijinul sau si al lui Tariceanu.

Intrebat ce i-au oferit democrat-liberalii lui Berca pentru a parasi PNL, Stavarache a raspuns: "I-a promis o functie de ministru probabil, eu am discutat cu el, ca el vroia sa fie ministru. (...) Cred ca nu pot sa i-o dea asa ca ii dau functia de presedinte al organizatiei interimar, asa cum a spus si el".

Gabriel Berca a demisionat din PNL si se inscrie in PD-L

Senatorul PNL Gabriel Berca a parasit, marti, Partidul National Liberal si s-a inscris in PD-L, urmand sa fie lider al organizatiei de Bacau.

Eveniment Quarterly Report

Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Boloș, despre pachetul de măsuri fiscale: „Guvernul aduce bani suplimentari de la bănci, de la corporațiile multinaționale”
Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a declarat că, prin măsurile luate, Executivul ”nu a făcut altceva decât să aducă bani suplimentari” la buget, de la companii. El susţine că...
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat marţi, după angajarea în Parlament a răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare, că o moţiune de cenzură nu are...
#Romeo Stavarache, #Stavarache Gabriel Berca, #Gabriel Berca PNL, #Berca inscrie PDL, #Berca place Opozitie , #stiri PNL