Ziare.com

Theodora Bertzi, propusa pentru functia de purtator de cuvant al PNL

Miercuri, 25 Martie 2009, ora 14:51

   

Theodora Bertzi, propusa pentru functia de purtator de cuvant al PNL
Theodora Bertzi, fost sef al Agentiei pentru protectia copilului, este propunerea pentru functia de purtator de cuvant al PNL, in locul lui Bogdan Olteanu, ea urmand sa primeasca votul Biroului Politic Central.

Conducerea PNL aleasa de Congresul Extraordinar din 20-21 martie s-a intrunit miercuri, in prima sedinta a Biroului Politic Central.

pe ordinea de zi se afla o serie de probleme organizatorice - propunerea unui nou secretar general, a unui nou purtator de cuvant, precum si discutarea listei la PE.

Sursa: rNews

Articol citit de 2486 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Graba mare

Bai, numiti o persoana intreaga la minte, ce dracu ati inceput sa platiti datoriile asa repede?

 

"EFICIENTA"EI LA COPII, O RECOMAND SI NOII SALE CALITATI,

Dragilor, am vizionat-o de cateva ori la vremea cand reprezenta copiii Romaniei! Penibila, patetica si hormonala! Lipsita de cunoasterea realitatii, nu stia nici macar sa raspunda la intrebarile puse de ziaristi,legate strict de domeniul pe care-l pastorea si, cand isi dadea seama ca este pe dinafara,in mod frustrant, incepea sa se rasteasca la bietii oameni!Era un fel de ilici, care vorbea fara sa spuna nimic! Ii doresc aceeasi prestatie si in noua calitate de "purtator de cuvant liberal"! Si ma bucur pentru copiii neajutorati, care au scapat de un "administrator incapabil al vietii lor"!

 

DACA COANA SAFTOIU E LA BUTOANE, M-AM LINISTIT,

Va fi amuzant sa vezi niste lupi transformati in mielusei, de catre coana Saftoiu! Nu stiam eu de ce "crinuta rebela" a apelat la imaginea calugarului taciturn?! Acum mi-am tras o palma, si m-am trezit la realitate! Ce sa mai spun, dragilor? repet ce am spus in cazul "divei" Mihaela Radulescu: nu orice femeie este facuta sa devina si mama! Pentru acest rol este nevoie de ceva mai mult decat un act sexual! Este nevoie de RESPONSABILITATE fata de o VIATA DE OM! Absenta acesteia, da nota comuna celor doua cazuri! Oricum, este de admirat tenacitatea urii viscerale a familiei Saftoiu fata de fostul lor sef! Asta va da sare si piper intregii actiuni in desfasurare, pana la alegerile prezidentiale! Pacat de copil!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor