Trei primari PNL au fost exclusi din partid pentru ca ar fi colaborat cu PSD

Vineri, 19 Iulie 2019, ora 18:29
6096 citiri
Trei primari PNL au fost exclusi din partid pentru ca ar fi colaborat cu PSD
Foto: Arhiva Facebook/Marcel Vela

Trei primari PNL din judetul Caras-Severin au fost exclusi din partid pe motiv ca ar fi colaborat cu PSD si pentru ca au obtinut rezultate slabe la alegerile europarlamentare, a anuntat vineri senatorul Marcel Vela, presedintele PNL Caras-Severin.

Este vorba de primarul comunei Gradinari, Ovidiu Firca, primarul orasului Moldova Noua, Adrian Torma, care au fost exclusi in timpul sedintei de miercuri a Colegiului Director Judetean al PNL Caras-Severin, precum si de primarul comunei Forotic, Ionel Rominu, caruia i-a fost retras sprijinul politic in urma cu aproximativ o luna.

De asemenea, in timpul sedintei de miercuri urma sa fie propus pentru a fi exclus din partid si primarul comunei Ramna, insa decizia a fost amanata ca urmare a unui deces in familia edilului.

"Primarul din Gradinari s-a inteles cu PSD-ul de un an si ceva. Nu l-am exclus in acel moment tocmai sa nu treaca la PSD. A continuat cu sustinerea PSD si am considerat ca este momentul sa-l excludem. Primarul din Moldova Noua, la fel, a facut noncombat in campania electorala si a avut un rezultat, fata de media judetului, foarte slab. Mai sunt inca doi primari care au fost in aceeasi situatie cu primul.

A fost exclus si primarul din Forotic de catre biroul judetean, in urma cu aproximativ o luna. Mai este un primar, din Ramna, care urma sa fie exclus, dar a avut o tragedie in familie si decizia a fost amanata. Toti au candidat acum trei ani pe lista PNL si acum au fost cu PSD-ul", a afirmat Marcel Vela.

#Marcel Vela excludere primari PNL colaborare , #stiri PNL