Un deputat PNL s-a inscris in PD-L

Joi, 09 Iulie 2009, ora 17:19
2381 citiri
Un deputat PNL s-a inscris in PD-L
Foto: Monitorul de Suceava

Deputatul PNL de Suceava Gheorghe Coroama a anuntat, joi, ca a demisionat din partid si s-a inscris in PD-L, unde va primi functia de vicepresedinte al filialei judetene.

Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa care a avut loc la sediul PD-L Suceava, la care au participat presedintele organizatiei judetene, Gheorghe Flutur, presedintele organizatiei municipale Suceava, Ion Lungu, si deputatul PD-L Ioan Balan.

In urma cu aproape doua saptamani, un alt deputat liberal, Dan Marian, presedintele filialei PNL Vaslui, si-a anuntat demisia din partid si inscrierea in PD-L.

Flutur a afirmat ca, prin primirea in partid a deputatului Gheorghe Coroama, PD-L "continua sa se consolideze", adaugand ca acesta a "revenit acasa", in conditiile in care "fortele de centru dreapta reprezentate de PD-L se reunesc, chiar daca la varf se intampla ce se intampla".

Seful PD-L Suceava i-a inmanat deputatului Coroama un exemplar din Statutul partidului si i-a prins in piept o insigna PD-L.

Flutur a precizat ca va propune Biroului Politic Judetean sa ii acorde deputatului Coroama functia de vicepresedinte al filialei judetene PD-L Suceava.

La randul sau, primarulul municipiului Campulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Serban, care a anuntat in aceeasi conferinta de presa ca este simpatizant PD-L, dar ramane membru PNL, va avea statulul de invitat permanent la sedintele Biroului Politic Judetean al PD-L Suceava.

Gheorghe Coroama a declarat ca a ales sa se inscrie in PD-L din cauza conflictelor interne din filiala PNL Suceava, iar primarul Gabriel Constantin Serban a spus ca a devenit simpatizant PD-L deoarece nu a fost sprijinit de fostii ministri liberali pentru derularea unor investitii in municipiul Campulung Moldovenesc.

Deputatul Ioan Balan a anuntat, in aceeasi conferinta de presa, ca in perioada urmatoare si alti primari suceveni de la alte partide si-ar putea anunta simpatia pentru PD-L.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Gheorghe Coroama deputat, #deputat demisie PNL, #Coroama inscris PDL, #deputati demisii PNL , #stiri PNL