Un primar PSD din Buzau, reclamat de liberali pentru agresiune

Duminica, 11 Mai 2008, ora 17:18
2192 citiri
Un primar PSD din Buzau, reclamat de liberali pentru agresiune

Conducerea PNL Buzau a depus, sambata, la postul de politie din comuna Cislau, o plangere penala impotriva primarului din localitate, pe motiv ca acesta ar fi agresat mai multi tineri din convoiul electoral al liberalilor, transmite NewsIn.

"Sambata, o echipa a tinerilor liberali buzoieni a fost agresata de primarul PSD al comunei Cislau, Dumitru Mitroiu si de oamenii acestuia. Actiunile electorale ale echipei PNL, in perfecta concordanta cu limitele stabilite de lege, nu au fost pe placul primarului de Cislau, care a folosit un limbaj de nereprodus fata de tinerii liberali. Mai mult decat atat, cu incuviintarea primarului, un membru al staff-ului de campanie al lui Dumitru Mitroiu l-a strans de gat pe unul dintre sustinatorii PNL", se arata intr-un comunicat de presa, remis, duminica, de PNL Buzau.

Liberalii sustin ca este pentru a doua oara, in aceeasi saptamana, cand "primarul pesedint incalca legea si bunul simt, un semn clar al faptului ca acesta priveste comunitatea locala ca pe propria mosie".

Imediat dupa incident, echipa PNL a depus la postul local de politie plangeri impotriva agresorilor.

#Cislau, #primar, #plangere, #PNL Buzau, #Dumitru Mitroi , #stiri PNL