Voicu: Fratii deputatilor care vaneaza sobolani la metrou din ce functii sa se retraga?

Luni, 31 Mai 2010, ora 14:19
1439 citiri
Voicu: Fratii deputatilor care vaneaza sobolani la metrou din ce functii sa se retraga?

Purtatorul de cuvant al PNL Mihai Voicu a comentat luni decizia de a se stabili un termen pana la care demnitarii PD-L sa aleaga intre functia publica si afacerile cu statul, considerand-o doar o "mascare" publica sub care se va continua sistemul clientelar.

Liderul PNL a tinut sa faca o referire la "hotararea PD de - vezi doamne - a desparti afacerile cu statul de functiile politice". "Ma intreb daca mamele senatorilor care construiesc sali de sport, daca fratii deputatilor care vaneaza sobolani la metrou, daca consilierii locali PD care construiesc patinoare la preturi triple fata de pretul pietii au din ce functii sa se retraga.

Aceasta hotarare nu e altceva decat o mascare la nivel public a hotararii PD in realitate de a continua sistemul clientelar si de a refuza cu incapatanare sa identifice si sa atace adevaratele surse prin care bugetul e saracit de venituri", a afirmat Voicu.

Colegiul Director al PDL a adoptat, duminica, o rezolutie prin care imputerniceste Biroul Permanent al partidului sa stabileasca un termen pana la care demnitarii PDL sa aleaga intre functia publica si afacerile cu statul.

"Am adoptat o rezolutie prin care Colegiul Director imputerniceste Biroul Permanent National, in sensul clarificarii ca toti demnitarii publici in PD-L sa se hotarasca intre a-si pastra functia de demnitate publica sau a avea afaceri cu statul. Dorim sa separam cele doua lucrui, si BPN a fost mandatat sa ia aceste masuri in perioada imediat urmatoare", a spus Flutur dupa sedinta de duminica.

Solicitat sa explice care sunt masurile concrete pe care le va lua Biroul Permanent, liderul PD-L a precizat: "Este foarte clar ca PD-L doreste sa transmita celor care au o demnitate publica din partea partidului sa aleaga intre afaceri cu statul, care inseamna achizitii publice, sau functia publica pe care o detin".

"Ne vom intalni si vom discuta la concret cum va fi aceasta rezolutie, vom da un numar de zile, o perioada in care oamenii nostri trebuie sa aleaga", a mai spus Flutur.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Mihai Voicu PNL, #afaceri politica PDL , #stiri PNL